• Regiofinale schoolvoetbal

    De Holm
  • Regiofinale schoolvoetbal

    De Holm
  • t Palet bij de regiofinale schoolvoetbal

    t Palet

Regiofinales van de winnaars Succes Schoolvoetbaltoernooi

23-05-2019, 13:50 | Lezersnieuws | Tamara

De winnaars van het Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld hebben afgelopen 2 woensdagen meegestreden op de regiofinales tegen andere teams/ winnaars uit de regio.

Woensdag 15 mei was de eerste regiofinale bij Delta Sports in Houten. Hierbij speelde de winnaars van de groepen C en E. Jongens de Holm groep 7/8 en de meisjes de Brink groep 7/8. Beide teams hebben heel goed gespeeld maar zijn helaas niet door. Het niveau was heel hoog. De sfeer was super.

Bij de tweede regiofinale dag afgelopen woensdag 22 mei waren de groepen B/D, 5/6 aan de beurt. Helaas door blessure konden de meiden van het Sint Jozef niet deelnemen. Jongens van 't Palet mochten Leusden Achterveld vertegenwoordigen op de locatie SVHouten. Ze trapten sterk af maar wat was de tegenstander sterk. Spannende wedstrijden, waar ze hebben gewonnen en verloren. Jongens wat enorm goed gedaan. Een mooie afsluiting van het Succes Schoolvoetbaltoernooi.

Kort wedstrijdverslag van de Holm;

De wedstrijden hebben we helaas allemaal verloren maar vaak nipt. Het waren spannende duels. Waarbij ze ook op voorsprong stonden. Er waren wat tegenslagen en de wedstrijden waren strak achter elkaar. Petje af hiervoor. Het was een top ervaring en ondanks het verlies blijven we de beste van Leusden. Lees het gehele verslag op http://www.schoolvoetbal.nl/regiofinale/

Kort wedstrijdverslag van ’t Palet;

Onze jongens hebben er zin in. De eerste wedstrijd verloren ze nipt. De tweede wedstrijd zijn de jongens extra gemotiveerd. Een spannende wedstrijd waarbij ze in de slotfase van de wedstrijd twee keer wisten te scoren. De laatste wedstrijd moet worden gewonnen om een plek in de halve finale te bemachtigen. Binnen 10 minuten staat het 3-0 met goed spel winnen ze uiteindelijk de wedstrijd met 5-0. Ze worden tweede in de poule. De beste nummer twee van de drie poules gaat ook door. Helaas zijn de 10 doelpunten net te weinig voor de halve finale. Een grote teleurstelling maar de jongens mogen trots zijn op de resultaten die ze hebben behaald. Lees het volledige verslag op http://www.schoolvoetbal.nl/regiofinale/

Foto’s en informatie over het schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl. Like ons op Facebook of volg ons op Instagram, Twitter en LinkedIn. Hoofdsponsor Succes Schoolvoetbaltoernooi is Succesmakelaars en financiële diensten.