• Hobbit teamfoto C

  Barbara Hendricksen van barbfotografie
 • St Jozef teamfoto E

  st jozef
 • Hobbit actiefoto regiofinale

  hobbit
 • Hobbit winst foto 8e plaats

  Hobbit

Regiofinales van de winnaars C en E van het 45ste Succes Schoolvoetbaltoernooi

20-05-2017, 19:40 | Lezersnieuws | Tamara Besseling

De winnaars van groep C en E van het 45e Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld hebben afgelopen woensdag 17 mei gestreden op de regiofinales tegen andere teams/ winnaars uit de regio. Beide teams hebben heel hard gestreden in de hitte van 30 graden.

De Hobbit Groep C speelde bij SV Batavia '90 te Lelystad jongens gr 7/8. Deze jongens hebben al een keer eerder meegedaan aan de regiofinales maar toen helaas niets gewonnen. Volgens hun coach 'Ze zijn in de tussentijd gegroeid en hebben dit goed laten zien. Het is een leuk team en ze hebben hun stinkende best gedaan.' De eerste wedstrijd was tegen Utrecht, helaas waren zij groter en sterker. 3-1 verloren. Tweede wedstrijd, konden ze in de pauze even goed wakker worden, tegen Rhenen. Het team van de Hobbit was goed gefocust waardoor ze na 20 min met 6-1 het veld af liepen! Dit gevoel konden ze goed vasthouden en daardoor wonnen ze de volgende wedstrijd met 3-1 en waren door naar de kwart finales!

Nu speelde ze tegen echt sterkte tegenstanders, maar hebben heel goed hun eigen spel gespeeld. Helaas won Veenendaal terecht met 4-1. Iedereen was moe van de hitte op het veld en zijn super trots op het resultaat 8ste van de regiofinales!

De St Jozefschool Groep E heeft gespeeld bij VV Maarssen meisjes gr 7/8. De St Jozefschool heeft ervaring met de regiofinales. Ze gingen ze zelfs een keer door naar de landelijke finales. Helaas konden ze zich dit jaar niet kwalificeren voor de kwartfinales. De eerste wedstrijd verloren ze met 0-2. Daarna kwamen ze sterk terug en won de st Jozefschool met 3-0. Het was een erg spannende derde wedstrijd, het was erg warm en daarom pittig de wedstrijden te spelen. Helaas had de tegenstander net iets meer geluk, ze verloren met 1-2. Met heel veel dank aan de supergoeie keeper Simone zij heeft veel doelpunten voorkomen. Het was een hele leuke ervaring.

31 Mei zijn bij SV Achterveld de Regiofinales voor de jongens groep B van de Rossenberg en meiden groep D st Jozefschool aan de beurt. Iedereen is welkom om ze aan te moedigen om 13.30 uur.

Foto's en informatie over het Succes Schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl.

Praktische informatie

Succes Schoolvoetbaltoernooi; Hoofdsponsor Succes Schoolvoetbaltoernooi is 'Succes Woonplein, Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten'

www.schoolvoetbal.nl http://www.succesmakelaars.nl/ www.knvb.nl

https://www.youtube.com/channel/UCun3dtbH8PFY2KEPD2bX4uQ