• St Jozef

  St Jozef
 • Regiofinale bekers

  Ronald Besseling
 • St Jozef

  Ronald Besseling
 • De Rossenberg

  De Rossenberg

Regiofinales van de winnaars B en D van het 45e Succes Schoolvoetbaltoernooi

01-06-2017, 15:31 | Lezersnieuws | Succes Schoolvoetbaltoernooi Tamara Besseling PR

De winnaars van groep B en D van het 45e Succes Schoolvoetbaltoernooi Leusden Achterveld hebben afgelopen woensdag 31 mei gestreden op de regiofinales tegen andere teams/ winnaars uit de regio bij SV Achterveld. Beide teams hebben heel hard gestreden tijdens een heerlijke zonnige dag.

De Rossenberg Groep B jongens gr 3/4/5 speelde tegen de kampioenen uit Amersfoort, Houten en Zeist. De Rossenberg eindigde derde in de poule en mocht strijden voor de 7e t/m 9e plaats.

1 x winst en 1 x verlies bracht De Rossenberg uiteindelijke op een 8e plek. Met wederom een beker op zak, een mooie ervaring om tegen allemaal goede elftallen gespeeld te hebben keerden de jongens huiswaarts naar Leusden.

De St Jozefschool Groep D meisjes gr 3/4/5. De wedstrijden waren best pittig, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. De eerste wedstrijd moesten we gelijk vol aan de bak. Dankzij het leuke samen spel en de goede reddingen van onze keepster bleef de eindstand 0-0. De volgende wedstrijd hebben we gewonnen. Hierdoor eindigde we als 2e in de poule. In de kruisfinales was het loei spannend. Het leek wel als of het om de Europacup ging. Er was veel support met de nodige aanmoediging en iedereen rende zijn longen uit haar lijf. Na een voorsprong van 1-0 werd het uiteindelijk toch nog 1-1. De laatste wedstrijd hebben we dapper gestreden, maar eindigde met 3-0. Het was een warme gezellige middag en met een mooie 5e plek gingen we moe maar voldaan naar huis.

Foto's en informatie over het Succes Schoolvoetbaltoernooi staat op de site: www.schoolvoetbal.nl. Vind onze www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi leuk en volg ons op www.twitter.com/Schoolvoetbal_ Hoofdsponsor Succes Schoolvoetbaltoernooi is 'Succes Woonplein, Succesmakelaars en Succes Financiële Diensten'