• De winnaars van de stoepkrijtwedstrijd

    Annika van Dort

Prijsuitreiking speelotheek stoepkrijtwedstrijd

24-09-2018, 14:55 | Lezersnieuws | Betsie

Alle prijs winnaars van het stoepkrijtwedstrijd van de afgelopen zomer waren afgelopen vrijdagavond uitgenodigd voor de prijsuitreiking in speelotheek aan de Berkelwijk 33 te Leusden. Sinds 2018 is de speelotheek gevestigd in het zelfde gebouw als basisschool de Heerd. Ook tijdens het stoepkrijt event in juni en het bouwdorp in Augustus kon er gekleurd worden. En er is massaal gekleurd!

De tekening van Tessa en Anna sprong eruit om een aantal redenen: ze hebben samen gekleurd, Is samen spelen noet altijd leuker?? hun tekening - gemaakt tijdens bouwdorp - sloot aan bij het onderwaterthema van bouwdorp. En er waren vrolijke kleuren gebruikt, de tekening was mooi ingekleurd en heel herkenbaar.

Zij ontvingen hun tekening op een t shirt, welke ze tijdens de prijsuitreiking gelijk aantrokken. Voor de andere prijswinnaars was er iets om binnen twee te kleuren voor de regenachtige dagen en een speelgoeds strippenkaart van de speelotheek.

Een aantal kinderen gingen gelijk in de speelotheek op zoek naar een spel of speelgoed om te lenen en dus met volle armen naar huis.