• Fabian de Keijzer

    fc Utrecht
  • winnaars juichcup 2018

    Tamara Besseling

Prijsuitreiker Succes Schoolvoetbaltoernooi

12-04-2019, 13:46 | Lezersnieuws | Tamara

Bijna, Bijna! Overal wordt druk geoefend met voetballen door alle basisschoolkinderen van Leusden en Achterveld. Allemaal willen ze dinsdag 23 april 2019 strijden voor de overwinning op het Burgemeester Buiningsportpark. De deelnemende kinderen hebben allemaal het programmaboekje op school ontvangen. Kijk allemaal snel in het boekje voor alle informatie en leuke aanbiedingen van de sponsoren. Let op de laatste dagen voor de winactie van onze hoofdsponsor Succesmakelaars. Ook zijn we nu actief op www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Fabian de Keijzer, Keeper van Jong FC Utrecht en Jong Oranje. Onze prijsuitreiker woonde in Leusden. Heeft in Leusden op school gezeten en gevoetbald. Hij heeft vaker meegedaan aan het schoolvoetbaltoernooi en vindt het daarom heel tof om de prijzen uit te reiken. Hopelijk laat zijn trainingsschema het toe om erbij te zijn. Wil je meer weten, lees het gehele artikel in het programmaboekje op Instagram, Facebook, Twitter en onze website. Kom om 15.30 uur naar de prijsuitreiking en wellicht scoort je een handtekening! Op veld 5 zorgt de JUMBO voor gave activiteiten voor tussen het voetballen door. En hou het programmaboekje in de gaten voor toffe acties zoals korting op je pannenkoeken van de Hakhorst of korting bij 33tweewielers.

Met jouw team de juich cup winnen dat kan. Moedig je teamgenoten aan met een mooi spandoek, creatieve yell en gave mascotte. We maken er een wedstrijd van. Zo kan ook degene die niet voetballen actief mee doen. Je klasgenootjes aanmoedigen en uit volle bost meezingen met je zelf verzonnen Yell! Doen jullie kinderen of school ook mee aan het Succes Schoolvoetbaltoernooi? Vind snel onze www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi leuk en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid dat de winnaars mee kunnen doen aan de regionale finales van het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd door de KNVB. Nadere informatie hierover is op de toernooidag te krijgen bij de organisatie van het Succes schoolvoetbaltoernooi.

Praktische informatie Succes Schoolvoetbaltoernooi; Tamara Besseling pr@schoolvoetbal.nl
www.schoolvoetbal.nl
http://www.succesmakelaars.nl/ www.instagram.com/schoolvoetbaltoernooi www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi
www.twitter.com/Schoolvoetbal_ https://nl.linkedin.com/in/schoolvoetbal