• uitreiker

    schoolvoetbal organisatie
  • uitreiker

    schoolvoetbal organisatie

Prijsuitreiker Schoolvoetbaltoernooi

26-04-2016, 11:40 | Lezersnieuws | Stichting Schoolvoetbal Leusden Achterveld

Bijna, Bijna! Overal wordt druk geoefend met voetballen door alle basisschoolkinderen van Leusden en Achterveld. Allemaal willen ze donderdag 28 april 2016 strijden voor de overwinning. Het voetbalspektakel is op het Burgemeester Buiningsportpark in Leusden.

Met trots presenteren wij onze prijsuitreiker! Milan Molle, 12 jaar, Toptalent van de Nederlandse selectie Taekwondo. Onze prijsuitreiker is ook gek op voetbal en hij wil graag laten zien dat je ook op jonge leeftijd al de top kan bereiken o.a. door hard te werken. Hij heeft dit jaar al veel medailles mogen winnen daarom vindt hij het tof de bekers en medailles uit te mogen rijken op de toernooidag. Wil je meer weten, lees het gehele artikel op Facebook, Twitter en onze website. Kom om 15.15 uur naar de prijsuitreiking.

Kinderen en sport is zo vanzelfsprekend, helaas mag dat niet altijd zo zijn. Voor kinderen met een hartafwijking is de PacePro ontwikkeld, om net als hun vriendjes en vriendinnetjes mee te kunnen sporten en spelen. Dit is erg kostbaar en kwetsbaar daarom zamelen we op de toernooidag geld in door o.a. cakejes verkoop en schenken we graag aandacht aan Stichting Hartekind. www.hartekind.nl.

Het sponsoren is niet vanzelfsprekend. Waarbij de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi extra dankbaar is voor de sponsoren; AFAS voor de bekers, Jumbo voor de krentenbollen en de sap, de Korf en Intergamma. Zie onze website voor alle sponsoren. We redden het niet zonder onze sponsoren. We hebben nog een hoofdsponsor nodig voor volgend jaar

Met jou team de juich cup winnen dat kan. Moedig je teamgenoten aan met een mooi spandoek, creatieve yell en gave mascotte. We maken er een wedstrijd van. Zo kan ook degene die niet voetballen actief mee doen. Je klasgenootjes aanmoedigen en uit volle bost meezingen met je zelf verzonnen Yell! Doen jullie kinderen of school ook mee aan het schoolvoetbaltoernooi? Vind snel onze www.facebook.com/schoolvoetbaltoernooi leuk en volg ons op www.twitter.com/Schoolvoetbal_ en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.