• Jong Talent

  Ad Oostveen
 • Kijken met een hapje en een drankje

  Ad Oostveen
 • Een mooie fietstocht en kunst kijken

  Ad Oostveen
 • Kunst kan je raken, kijk wat kunstenaars in je omgeving maken

  Ad Oostveen

Open Atelier Route 2017

14-04-2017, 08:50 | Lezersnieuws | Stichting Kunst Promotie Leusden en woudenberg, Ad Oostveen

52 deelnemende beeldende kunstenaars in Leusden en Woudenberg stellen hun atelier open en exposeren hun werk op zaterdag 22 en zondag 23 april, beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

In de showroom van Autobedrijf Doornekamp, 't Koendert 6, 3831 RB Leusden is op beide dagen een overzichtstentoonstelling ingericht met één representatief werk van iedere deelnemende kunstenaar. Voor de bezoekers is dit het startpunt van de route. Men krijgt een indruk van het werk van de kunstenaars en kan een route uitstippelen langs de te bezoeken ateliers of exposities.

Ook zijn daar dan de zogenoemde routeboekjes af te halen. De routeboekjes zijn nu ook al verkrijgbaar bij vele adressen in Leusden, Achterveld en Woudenberg zoals het Cultuurhuis in Woudenberg, de VVV's, bibliotheken, MFC Antares in de Tabaksteeg, de Moespot in Achterveld en bij deelnemende kunstenaars bij u in de buurt. Kijk voor de adressen ook alvast op de website www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl

Waarom gaan kijken

"Kunst kan je raken".

Het werk van schilders, beeldhouwers, fotografen, een glaskunstenaar en keramisten zijn in de buurt te bewonderen.

De organisatoren van de Open Atelier Route willen een podium bieden aan kunstenaars en inwoners van Leusden en Woudenberg om met elkaar te spreken over wat hen beweegt, motiveert en inspireert bij het maken van kunst. In het domein van de kunstenaar wordt de bezoeker gastvrij ontvangen met een drankje en een hapje en een toelichting op het getoonde werk door de kunstenaar zelf.

Geniet van de plaatselijke kunst door een aantal ateliers te bezoeken.

-----------------------------

Website: www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl

Facebook: www.facebook.com/openatelierroute

Twitter: www.twitter.com/RouteOpen

Email: oarleusden@live.nl