• De Vosheuvel

    P.Coenen

Oogstfeest op de Vosheuvel

11-08-2017, 17:20 | Lezersnieuws | P.Coenen

Woensdag 23 augustus 2017 van 14:00 tot 16:00 uur organiseert Stadsboerderij de Vosheuvel, in samenwerking met Vlaams Friteshuis van Gogh, een oogstfeest!

Dit oogstfeest zal geheel in het teken van de nieuwe aardappeloogst staan. Van Gogh zal deze middag met hun speciale "piepermobiel " op het terrein van de Vosheuvel staan. De mensen kunnen bij van Gogh een aardappelplant adopteren, de oogst die van deze planten afkomt mag men meebrengen en daar kunnen de frieten van gebakken worden! Maar natuurlijk zijn er ook aardappels van de eigen oogst aanwezig op de Stadsboerderij, zodat je ook een frietje kunt laten bakken als je thuis geen adoptieplantje hebt.

De eerste zak friet is alvast besproken door technisch bureau van Slooten, van de opbrengst van dit eerste zakje Frites wordt het adoptiegeld van de grote Poitou ezel Toos gesponsord aan de Vosheuvel, een mooi gebaar! Verder zal de ponykar rijden en kunnen de kinderen leuke knutselactiviteiten doen. Kortom; een leuke middag voor jong en oud!

Tot ziens op woe 23 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur op Stadsboerderij de Vosheuvel aan de Heiligenbergerweg te Amersfoort!