Ontspannen avondje uit voor mantelzorgers

19-10-2015, 14:00 | Lezersnieuws | Larikslaan2

Dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Reden om stil te staan bij dat wat mantelzorgers voor een ander doen en betekenen. In Nederland zijn er circa 3,7 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Liefst 750.000 mantelzorgers zorgen zelfs meer dan 8 uur per week voor iemand en doen dat langer dan 3 maanden. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan.

In Leusden grijpen we de Dag van de Mantelzorg aan om onze waardering te laten blijken en de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Alle mantelzorgers die bekend zijn bij de gemeente Leusden en Larikslaan2 ontvangen een uitnodiging voor een geheel verzorgd, ontspannen avondje uit.

Inwoners die wel intensief en langdurig voor een ander zorgen, maar geen uitnodiging ontvangen, zijn uiteraard ook van harte welkom. Stuur een mail naar info@larikslaan2.nl of bel met 033 303 44 44.

Denk ook aan het Mantelzorgcompliment

Er is overigens nog een manier om waardering voor de mantelzorger uit te spreken. Woont u in de gemeente Leusden en wordt u verzorgd door een naaste? Dan kunt u voor hem of haar het mantelzorgcompliment aanvragen. Mail naar info@larikslaan2.nl of bel met 033 303 44 44.