• Arie Lengkeek ( Rabobank) intervieuwt Stan van den Wildenberg

Ondernemersprijs Leusden 2015waardering voor de ondernemende mens

09-10-2015, 14:11 | Lezersnieuws | Linda van den Wildenberg

Het bestuur van de Stichting Stimuleringsprijs voor Ondernemers in Leusden zet de Ondernemersprijs Leusden terug op de agenda.

Het bestuur heeft vier kandidaten geselecteerd voor deze mooie prijs die ondernemers zal aanmoedigen om maatschappelijk betrokken en duurzaam te ondernemen.

Interieurarchitect Stan van den Wildenberg is een van de genomineerden en hij is trots. "Het zijn zware tijden geweest voor ondernemers, ook in Leusden" zo verteld hij. "En het blijft spannend. Toch hebben we goed vertrouwen. Je kunt nooit bij de pakken neer zitten. Klanten en leveranciers rekenen op je. Dat is soms zwaar. De Ondernemersprijs is een regelrechte erkenning van het gedane werk en voor plannen als ondernemende mens voor de toekomst", aldus Stan.

De prijs is bestemd voor een onderneming die innovatief, onderscheidend en maatschappelijk relevant is.

Alle kandidaten zijn te zien in het onderstaande Youtubefilmpje

Alle vier de ondernemers hebben een zekere voorbeeldfunctie voor andere bedrijven en organisaties. De Stimuleringsprijs wordt beschikbaar gesteld door Rabobank Amersfoort Eemland, evenals een masterclass, clinic of workshop die de betreffende ondernemer of het bestuur in staat stelt zichzelf verder te ontwikkelen.

U kunt uw stem uitbrengen op een van de ondernemers via de link op www.vandenwildenberg.nl of via www.rabo bank.nl.

De officiële bekendmaking van de prijswinnaar en de uitreiking van de Stimuleringsprijs voor Ondernemers vindt plaats tijdens de Herfstmanoeuvres van 27 oktober, een netwerkborrel voor ondernemend Leusden.