Officiële opening van netwerkvereniging ZPoint Leusden

09-11-2015, 12:00 | Lezersnieuws | Hilde van den Heuvel

Eindelijk is het zover. Na een jaar van onderzoek en organisatie door zowel gemeente als ondernemers, zal op donderdag 19 november Zpoint Leusden officieel starten. Hét netwerk voor en door ZP'ers in Leusden. Vanaf 19.30 uur zijn alle ZP'ers uit de gemeente Leusden van harte welkom bij La Corbeille in Leusden. Om 20 uur zal het bestuur zich aan u voorstellen waarna de wethouder de officiele openingshandeling zal verrichten. Aansluitend verzorgt Freelancer of the Year, Bart van den Belt, een inspiratiesessie. Natuurlijk zal er ook voldoende gelegenheid zijn om te netwerken.

Wat eind maart nog een leuk idee was, werd in september een feit: de officiële oprichting van ZPoint Leusden. Met deze eerste bijeenkomst op 19 november nodigen we alle ZP'ers uit Leusden uit om aanwezig te zijn en met ons de krachten van de ZP'ers te bundelen.

ZPoint Leusden is een vereniging voor Zelfstandige Professionals in Leusden. ZPoint Leusden is een platform om te sparren met collega ondernemers, te netwerken en samen te werken in projecten en opdrachten. Gedurende het jaar zullen er diverse inhoudelijke sessies worden georganiseerd, waarbij het delen van kennis en kennissen voorop staat; meer succes in ondernemen (kennis) en een relatienetwerk opbouwen met andere ZP'ers (kennissen). In ons programma is aandacht voor overkoepelende thema's voor elke ZP'er - maar ook voor specifieke bloedgroepen in het bijzonder.

Wil je als ZP'er gratis en vrijblijvend aanwezig zijn bij deze eerste bijeenkomst op 19 november? Meld je dan nu aan via events@zpointleusden. Meer informatie over het netwerk vind je op www.zpointleusden.nl