Nieuwe locatie Alzheimer Café Amersfoort /Leusden       </p

16-05-2018, 21:52 | Lezersnieuws | Anne

 

 

Het Alzheimer Café voor Amersfoort en Leusden zal met ingang van juli 2018 plaatsvinden in wijkcentrum Het Klokhuis te Amersfoort en niet meer in Huis Heiligenberg. Voortaan worden de avonden gehouden op de laatste donderdag van de maand. Het Café is als voorheen geopend van 19.00 uur tot 21.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Het Klokhuis is gelegen aan de Weberstraat 2 te Amersfoort. Er is zowel de mogelijkheid om een avond voor een intieme, kleine groep te organiseren als voor een grotere groep. Prettig is de ruime parkeergelegenheid bij het Klokhuis voor mensen die afhankelijk zijn van de auto.

 

Het Alzheimer Café is gratis te bezoeken en staat open voor eenieder. Er worden onderwerpen besproken waarmee mensen met dementie of hun omgeving te maken kunnen krijgen. Vaak worden er sprekers uitgenodigd die deskundig zijn ten aanzien van een bepaald thema. De bezoekers kunnen vragen stellen en na afloop informeel met elkaar of met de deskundigen van gedachten wisselen. Bezoekers kunnen veel steun hebben aan ervaringen en tips van anderen. Tijdens de zomerinloop van 26 juli kunt u voor het eerst kennismaken met de nieuwe locatie.  Er zullen in de maanden juli en augustus geen sprekers worden uitgenodigd. De afgelopen jaren is gebleken dat bezoekers van het Alzheimer Café de zomerinloop erg waarderen vanwege het vrije karakter er van. Bent u geïnteresseerd, dan heten wij u van harte welkom.

 

Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926