• Cheque komt goed terecht bij Voedselbank/fun2stay

    onbekend

Nieuwe bestemming voor opbrengst Bier-Bubbels & Bingo

25-06-2017, 21:10 | Lezersnieuws | Ladies' Circle, Ceciel Meys

De opbrengst van de Bingo van 21 april jongstleden - georganiseerd door Ladies' Circle Leusden in samenwerking met café de Swartesteegh - heeft een nieuwe bestemming gekregen.

In eerste instantie kwam de opbrengst ten goede aan de stichting 'Break Away Day Leusden', maar helaas werd vlak na 21 april bekend dat deze stichting heeft besloten te stoppen met haar activiteiten.

Daarom is besloten om de opbrengst, net als vorig jaar, te overhandigen aan het samenwerkingsverband Voedselbank Leusden / YMCA Fun2Stay zomerkampen.

Afgelopen vrijdag werd de opbrengst alsnog symbolisch overgedragen aan Henk van de Wolde (Voedselbank Leusden) en Mario Scibelli (YMCA). Zij zullen gezamenlijk zorgen dat kinderen die daarvoor in aanmerking komen gratis een week op zomerkamp kunnen. En op deze manier komt de opbrengst dus alsnog helemaal goed terecht.

Zin in (nog) een bingo: hou onze activiteiten in de gaten! We gaan die zeker komend jaar weer organiseren.

Geïnteresseerd in de activiteiten van Ladies' Circle? Mail naar lcleusden@gmail.com, of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/pages/Ladies-Circle-Leusden-77/193669194171913