• Nadja Filtzer

    niet bekend

Nadja Filtzer met 'Vive Piaf!'. Filtzer ìs Piaf!

11-11-2017, 18:01 | Lezersnieuws | Yteke Kollner-Weerstra

Nadja Filtzer en musici nemen je mee in de achtbaan van Edith Piaf's leven en chansons. Van Sneek tot Maastricht en het Brighton Fringe Festival, overal reageert het publiek enthousiast. Een prachtige voorstelling van Nadja Filtzer, de Piaf van de 21e eeuw!

'Vive Piaf!' vertelt het levensverhaal van Edith Piaf, een kronkelig pad van Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen. De onweerstaanbare levensvreugde van 'het meisje mus' echoot door de voorstelling heen met nummers als 'Padam Padam', 'Rien de rien' en 'la Vie en Rose', maar ook in eigen Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes. Nadja : 'Ik voel me aan Piaf verwant. Met haar muziek kruip ik in haar huid, verbind me met haar melancholie, levenslust en vurig temperament, die ik herken vanuit mijn Mexicaans-Joods-Oekraïense roots'. Nadja wordt begeleid door Leo Bouwmeester (piano), André Vrolijk (accordeon), Harm Wijntjes (contrabas).

Zaterdag 18 november / 20.00 uur / € 17,50. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.