Matchbeurs Leusden: matches verzilverd

26-06-2017, 12:01 | Lezersnieuws | Larikslaan2

Inmiddels is het een traditie; elk jaar in november wordt de Matchbeurs georganiseerd en sluiten het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uiteenlopende matches. Zo trakteerde restaurant Hello Again vrijwilligers van zorgboerderij Stoutenburg op een heerlijke lunch. Stelde Van Schoonhoven Infra borden en hekken beschikbaar voor de Kidsrun en Dorpsloop Leusden en leverde AV@Last de geluidsinstallatie bij de start-finish op 't Erf. Treeker Treks verzorgde een actieve en ontspannende middag voor de taalcoaches van Gilde Leusden. En Bloemendal Bouw leverde materialen voor onder meer een kraam van Philadelphia, het podium van Culdoto, decors voor De Tuin en steigerhouten meubels voor Lisidunahof en Landgoed Stoutenburg. De mooiste matches zijn die met een duidelijke tegenprestatie zoals die tussen EHBO-afdeling Hamersveld en Eikelboom de Bondt. In ruil voor 25 hulpverleningshesjes ontving Eikelboom de Bondt een reanimatiecursus voor zes medewerkers.

In totaal werden er in 2016 maar liefst 134 matches gesloten. Het leuke van de Matchbeurs is dat er vaak ook na verzilvering van de match contact blijft tussen de organisaties en ze elkaar daarna ook weten te vinden voor wederkerige dienstverlening. Ook ontvangen deelnemers vanaf 2017 regelmatig een nieuwsbrief met onder meer tips voor matches en zijn er plannen voor een netwerk event in het najaar.

Natuurlijk staat er ook voor 2017 weer een Matchbeurs op het programma en wel op: vrijdag 17 november, van 8.00 uur tot 10.00 uur bij ARAG. Aanmelden kan al via www.matchbeursleusden.nl.