Matchbeurs gaat het hele jaar door

09-04-2018, 10:49 | Lezersnieuws | Larikslaan2

Elk jaar in november worden tijdens Matchbeurs Leusden de meest uiteenlopende matches tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven gesloten. Afgelopen jaar waren dit er maar liefst 139. Gedurende het jaar worden deze matches gerealiseerd. Matchbeurs Leusden is dan ook veel meer dan een ‘ochtendje in november’.

Zo speelde toneelgezelschap Culdoto hun voorstelling Bouillabaisse als resultaat van de Matchbeurs de afgelopen weken voor in totaal zes keer voor ruim 500 mensen. Onder meer voor mantelzorgers en vrijwilligers in het Afas theater, voor de Zonnebloem in Achterveld en voor de bewoners van woonzorgcentrum ’t Hamersveld.

Ook G.V. Impala sloot tijdens de Matchbeurs diverse matches. Onder meer voor activiteiten rond het 50-jarig jubileum en de ontwikkeling van het Beweegplan dat onder de titel Impala Gym Experience wordt gelanceerd.

Open Atelierroute Leusden - Woudenberg sloot een match met Larikslaan2. In ruil voor communicatieadvies verzorgt Evelien Kooloos deze week een schilder workshop voor mantelzorgers.

Een voorbeeld van een andere geslaagde match was die tussen Historische Kring Leusden en Schoonhoven Infra voor werkzaamheden tijdens de officiële onthulling van het monument voor de neergestorte Stirling in de Tweede Wereldoorlog. Deze match werd door Schoonhoven Infra met zoveel inzet vervuld dat José Huurdeman van de Historische Kring hen met succes voordroeg voor de ‘warme douche’ van het televisieprogramma Radar.