• Jasmijn Jansen met Montana

    A. van de Klundert

Mallejanruiters veroveren Wisselbekers

04-06-2018, 12:35 | Lezersnieuws | M.H.

Afgelopen zaterdag tijdens het Klaverbladconcours in Hoevelaken, georganiseerd door Ponyclub de Waaghalsjes, veroverde Jasmijn Jansen (12) met haar pony Montana de Wisselbeker in de klasse B. dressuur. Haar 1e proef 193 pnt was goed voor een 1e prijs en haar 2e proef leverde183 pnt op. Het gezamenlijke resultaat was goed voor de overwining en voor 3 promotiepounten.

Jasmijn rijdt vanaf haar 6e jaar bij manege de Mallejan, onze instructie heeft de basis gelegd voor dit geweldige resultaat. Afgelopen zaterdag was haar 2e landelijke wedstrijd. Haar 1e wedstijd buiten de Mallejanmuren leverde haar eveneens een 1e prijs op en 2 promotiepunten. Het bewijs dat deze combinatie klaar is voor de proeven die zij thans start. 

Jasmijn Kosterman, uitkomend voor P.C. de Willaerruiters heeft haar roots eveneens liggen bij de Mallejan, zij startte in de Bixiewedstrijden en eiste de Wisseltrofee op. Jasmijn heeft nu 4 Bixiewedstrijden gereden waarbij zij 2x 1e, 1x 2e en 1x 4e werd. Voor haar is de tijd gekomen om door te stromen naar een hogere klasse.