• Binary Data www.demarktonline.nl
  • Het logo van de markt Leusden

    De Markt Online
  • Website Markt Leusden

    De Markt Online

Lancering website markt Leusden

22-03-2018, 09:00 | Lezersnieuws |

Op dinsdag 10 april om 09:00 uur is het zover: de markt van Leusden gaat van start met De Markt Online. Op deze datum vindt er een officiële lancering van de website www.marktleusden.nl plaats op de markt. Ook zal er tegelijk met de officiële lancering van de website een winactie van start gaan, waarbij een gloednieuwe fiets gewonnen kan worden.

Online op de kaart zetten

In een tijdperk waarin steeds meer zich online afspeelt, kunnen ook de markten niet meer achter blijven. Het is daarom belangrijk je online goed te profileren en met deze ontwikkeling speelt de Markt Leusden daar goed op in.

De website biedt podium voor de ondernemers van de markt. Zij krijgen de mogelijkheid hun producten te tonen aan een breed publiek. Daarnaast worden er diverse acties georganiseerd, het laatste marktnieuws gedeeld en de nieuwste aanbiedingen getoond.

Win een gloednieuwe fiets!

Gelijk met de lancering van de website van de Markt Leusden start ook een winactie, waarbij een gloednieuwe fiets gewonnen kan worden. De bezoekers van de markt hoeven zich alleen maar in te schrijven voor de nieuwsbrief van de markt Leusden en de Facebookpagina te liken om kans te maken.

Aanbiedingen

Één van de meest interessante onderdelen van De Markt Online voor ondernemers is de mogelijkheid om aanbiedingen te plaatsen. Iedere ondernemer krijgt een persoonlijk profiel waarmee zij toegang krijgen tot de website en zo op een gemakkelijke wijze iedere week hun aanbiedingen kunnen plaatsen. Deze aanbiedingen komen op de website te staan, worden verstuurd in de wekelijkse nieuwsbrief en worden gedeeld op social media.

De Markt Online

‘We denken dat de markten er goed aan doen om te kiezen voor een nieuwe strategie. In een wereld waarin steeds meer zich online afspeelt, kan ook de markt daar flink van profiteren. Wij nemen voor de ondernemers alles uit handen en houden de website en de social media-accounts in actie. In feite verzorgen wij de gehele online marketing voor de markt!’ verteld Winand van de Kamp van De Markt Online.