• Struintuin Leusden

    Patrick Siemons
  • Struintuin Leusden

    Patrick Siemons

Kom spelen in de Struintuin!

09-08-2016, 11:31 | Lezersnieuws | De Groene Belevenis

Kom spelen in de Struintuin!

De laatste week van de zomervakantie is de Struintuin nog 2x open! Zowel op woensdag als op zaterdag kun je 's middags in de tuin komen spelen. Dus trek je buitenspeelkleren aan en kom naar de Struintuin! Wat is er heerlijker dan spelen in de modderkeuken, waterdiertjes vangen in de paddenpoel, op zoek naar kriebeldiertjes, een hut bouwen in het takkenbos of water pompen bij de beek. Wij zorgen voor materialen als visnetten, loeppotjes, emmers, zoekkaarten en dergelijke maar we verzorgen geen activiteiten. Je bent helemaal vrij om lekker je gang te gaan. De kinderen moeten wel begeleid worden door een volwassene.

Op woensdag 17 augustus is de Struintuin open tussen 14.00 en 16.30 uur. Op zaterdag 20 augustus is de tuin van 13.00 - 16.30 uur open.

Kinderen tussen 3 en 13 jaar betalen € 2,50 en krijgen daarvoor 1x gratis drinken. Vooraf opgeven hoeft niet. De Struintuin ligt achter De Groene Belevenis aan de Hamersveldseweg 107 in Leusden. Kijk voor meer informatie en het activiteitenaanbod op de website www.degroenebelevenis.nl