Kom ff afkoelen!

01-04-2019, 13:50 | Lezersnieuws | Ester

Het percentage medewerkers met een burn-out rijst de pan uit. Opgebrand zijn we. Hoe kan dat? Weten we niet meer hoe we moeten afkoelen? Ontladen en ontspannen?

A.s. donderdag 11 april vindt in de bibliotheek van Leusden (Hamersveldseweg 77) een lezing plaats over prikkelverwerking. De zintuigelijke-, emotionele-, en lichamelijke wijze waarop we prikkels verwerken in het dagelijks leven. Met extra aandacht voor overprikkeling (overspanning) en hoogsensitiviteit. Interactief en praktisch. Het doel is dat u naar huis gaat met een ontspannen gevoel en handvatten om de dag erna de verwerking van uw dagelijkse beslommeringen effectiever aan te pakken.

De lezing wordt gegeven door Ester Janssen, Master in de psychosomatische fysiotherapie en ervaringsdeskundige in prikkelverwerking en eigenaar van Betrokken in Balans.

De avond start om 20.00u. U kunt binnenlopen om 19.45. Wilt u echter zeker zijn van een stoel reserveert u dan een plaats. Dit kan door een mail te sturen naar ester@betrokkeninbalans.nl.