• Kiki Schippers

    Pleunie Raak

Kiki Schippers speelt ‘Waar’ (try-out) in Theater De Tuin

13-04-2018, 09:04 | Lezersnieuws | Yteke

Waar is Kiki naar op zoek? Het allermooiste lied, de treffendste metafoor, het grappigste verhaal, of gewoon de waarheid? Wat is er eigenlijk zeker aan deze avond? En waarom zou je überhaupt stelling nemen en jezelf vastleggen? Waar positioneer je jezelf? Kiki zweeft een beetje boven het maaiveld. En dat willen we graag zo houden.

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Maar Kiki wil altijd meer. Waar houdt het op? Ze won overtuigend de Publieks- en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten en is winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs 2017 voor het beste theaterlied van het seizoen. NRC zag een 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig, dat weet te verrassen met onverwachte wendingen'. In haar vlijmscherpe wekelijkse actuele bijdrages in de media is ze nietsontziend. ‘Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten’, aldus de Theaterkrant. Daarnaast is ze nog slim ook! Ze overleefde vier rondes in het TV programma 'De Slimste Mens'. Kiki Schipperrs, meer dan de moeite waard! 

Vrijdag 20 april / 20.00 uur / € 12,50. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.