• JW Roy

    Femke Hoogland

JW Roy - A Room full of Strangers

23-02-2018, 13:50 | Lezersnieuws | Yteke Kollner-Weerstra

JW Roy treedt op met band (waarin twee leden van de band Ocobar die onlangs zo succesvol in Theater De Tuin optraden!), beeld en verhalen zoals alleen JW Roy dat kan: met passie, innemend maar overtuigend en humoristisch. Na het succesvolle Dry Goods and Groceries (cd/boek/tour), is JW Roy per februari 2018 terug met een splinternieuw muziek-theater programma.

Iedereen herkent het wel: het bekende gevoel van een onbekende situatie. Je loopt een ruimte binnen en je kent er niemand. Je herkent het gevoel van vervreemding, het is ongemakkelijk, maar misschien is het ook juist wel spannend. Het overvalt je op je werk, op een treinstation, in de kroeg, op een feest waar je niemand kent, vroeger op school als je een spreekbeurt moest houden en soms zelfs thuis wanneer je je realiseert dat de liefde niet meer past omdat je van elkaar vervreemd bent. Maar is het ongemak om te buigen naar iets positiefs? Iets nieuws? Elk optreden staat JW Roy weer in 'a room full of strangers'. JW Roy zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van anderen die dichtbij hem staan en situaties die hem opvallen. Hij bezingt het mooie, het vreemde, maar ook het gewone. So, don't be a stranger, kom kijken, kom luisteren en als je wil, kom vertellen! De band bestaat uit Judith Renkema, bas en zang; Roel Spanjers, toetsen en zang; Cok van Vuuren, gitaren en Rob Wijtman, drums.

Zaterdag 3 maart / 20.00 uur / € 17,50. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.