• Schoolvoetbal 2017

    Tamara Besseling
  • Schoolvoetbal 2017

    Tamara Besseling
  • Schoolvoetbal 2017

    Tamara Besseling

Inschrijving Schoolvoetbaltoernooi met Succesmakelaars in de verlenging! 

12-03-2018, 21:21 | Lezersnieuws | Tamara

We mogen met trots melden dat het Hoofdsponsorschap van Succesmakelaars en Succes financieel adviseurs aan het schoolvoetbaltoernooi Leusden/Achterveld is verlengt! Dit is het 2e jaar dat Succes het schoolvoetbaltoernooi sponsort. Dit jaar verzorgt Succes makelaars o.a. een tof prijsje voor alle deelnemende kinderen, de website en podium op de toernooidag.

Laatste kans om je in te schrijven voor het Succes Schoolvoetbaltoernooi 2018. De inschrijvingen zijn tot de 16e. Leerlingen van basisscholen uit Leusden en Achterveld kunnen zich aanmelden bij hun eigen school voor de scholencompetitie. Het 46e Succes Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op maandag 30 april.

Om in de prijzen te vallen dit jaar, zal er veel getraind moeten worden! Niet alleen door de voetballers om de finales te kunnen winnen, maar ook door de supporters om de felbegeerde ‘Juich CUP’ te winnen! De cup zal gaan naar de klasgenootjes met het leukste spandoek, de grappigste mascotte of de beste yell. Betrek dus de hele klas bij het toernooi! De bekers en medailles worden gesponsord door Van Schoonhoven Infra bv en Spek & Van den Beld Notariaat. Dit jaar zullen de organisatie en de scheidsrechters in mooie nieuwe jassen lopen met dank aan de sponsoring van Rabobank Amersfoort Eemland door middel van het coöperatie fonds.

De prijsuitreiking vindt plaats op 30 april om 15.00 uur. Iedereen is hartstikke welkom. De prijs wordt uitgereikt door een special guest die voetbalt bij een club in de buurt, maar stiekem ook onder contract staat bij een profclub… Hou onze Facebook pagina in de gaten voor meer aanwijzingen over de prijsuitreiker! Mochten er mensen flauwvallen door de verassing van de prijsuitreiker dan is daar altijd nog de EHBO, gesponsord door Yellow Lemon Tree!

Dankzij de vernieuwde website www.schoolvoetbal.nl, kun je nu overal het Succes Schoolvoetbaltoernooi live volgen. “Niemand hoeft meer iets te missen!” Zie ook de website voor de foto’s, toernooi-informatie, sponsoren en de organisatie. Ethan van Zwol is nieuw bij onze organisatie, hij zit op de Sportacademie Amersfoort Bokkeduinen en volgt de opleiding Sport & Bewegen in het 3e leerjaar. Hij geeft voetbaltraining bij Roda'46 Leusden. Kijk maar snel op http://vanzwolsport.nl/

Om op de hoogte te blijven van alle activiteiten kunt u een connectie met ons worden op LinkedIn, Twitter of Facebook.