• werk van deelnemers aan de Open Atelier Route Leusden en Woudenberg 2015

Inschrijving Open Atelier Route Leusden en Woudenberg 2016

14-12-2015, 10:40 | Lezersnieuws | Open Atelier Route Leusden Woudenberg / Ad Oostveen

LEUSDEN - Kunstenaars uit Leusden, Woudenberg, Stoutenburg en Achterveld kunnen zich tot 15 februari 2016 inschrijven voor de Open Atelier Route 2016 die gehouden wordt in het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 april, beide dagen van 12.00-17.30 uur.

Het bestuur van de Open Atelier Route streeft naar goede publiciteit, dus veel bezoekers en meer verkoopmogelijkheden. Het wordt weer een uitdagend jaar aldus het bestuur.

Het bestuur is druk bezig een mooie, aansprekende locatie te vinden voor de opening en overzichtstentoonstelling van het werk van de deelnemende kunstenaars. Hierover volgen nog nadere berichten

Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 40. Op de website zijn ook de voorwaarden voor deelname vermeld. Deelname is alleen mogelijk met eigen werk. Het is mogelijk met meerdere kunstenaars op dezelfde locatie te exposeren.

Aanmelden kan via de website van de Open Atelier Route: www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl, Als dat niet lukt even bellen naar Carel Wiggerman: telnr. 033-4944254.

De inschrijving sluit op 15 februari 2015.

De kosten voor deelname zijn 40 euro per persoon.

Meld je snel aan!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Website: www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl

Facebook: www.facebook.com/openatelierroute

Twitter: www.twitter.com/RouteOpen

Email: oarleusden@live.nl