• Start Afas Hamersveldloop 2016

    Av Triathlon

Inschrijving AFAS Hamersveldloop geopend

01-04-2017, 21:20 | Lezersnieuws | Organisatie Hamersveldloop

De inschrijving voor de AFAS Hamersveldloop in Leusden is weer geopend. De loop is dit jaar op zondag 25 juni. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er een kidsrun van 1 kilometer. De volwassenen kunnen kiezen uit een 5- of 10-kilometerloop. Het parcours is iets hertekent, maar hierdoor nog sneller.

De start van de Kidsrun is om 11.00 uur. Het startschot voor de 5- en 10-kilometerloop is dit jaar om 12.00 uur. Voor meer informatie of om je in te schrijven, kijk op www.avtriathlon.nl/Hamersveldloop of mail naar hamersveldloop@avtriathlon.nl.

De hardloopwedstrijd in Leusden start ook dit jaar weer vanaf korfbalvereniging Antilopen/Lancyr Deelen, gelegen aan de Bavoortseweg. Hier kunnen de lopers gebruiken maken van de kleedkamers en de kantine.

Trainen

Hardloopvereniging AV Triathlon, organisator van de AFAS Hamersveldloop, uit Amersfoort biedt ook verschillende mogelijkheden voor alle niveaus om u voor te bereiden op de AFAS Hamersveldloop. Er zijn loopgroepen vanaf de beginnende tot de gevorderde loper. Kijk voor meer informatie op www.avtriathlon.nl. Kom gerust een keer gratis mee trainen.

Zwemmen

Traditiegetrouw kan na de AFAS Hamersveldloop gratis gezwommen worden in het naastgelegen zwembad Octopus.