• Informatiemarkt nieuwbouw locatie Rossenberg

    Heijmans Vastgoed

Informatiemarkt voormalige schoollocatie De Rossenberg

20-11-2017, 12:41 | Lezersnieuws | Projectorganisatie De Biezenkamp

Donderdag 23 november aanstaande is er een tweede informatiemarkt over het plan voor de voormalige schoollocatie De Rossenberg. Omwonenden en belangstellenden zijn van 17.30-19.30u van harte welkom in de Marcuskerk aan de Asschatterweg 23 in Leusden.

Tijdens de avond krijgen aanwezigen een eerste indruk van het type woningen dat gebouwd gaat worden. Daarnaast is er meer informatie over de verkaveling en de inrichting van de openbare ruimte. Medewerkers van Heijmans Vastgoed, de gemeente Leusden en de stedenbouwkundige supervisor zijn aanwezig voor een toelichting.

De RKBS De Rossenberg is in de voorjaarsvakantie verhuisd naar het nieuwe multifunctionele centrum Atlas in De Biezenkamp. De oude schoolgebouwen aan de Rozengaarde zijn inmiddels gesloopt. De afgelopen periode is gewerkt aan de totstandkoming van een woningbouwplan voor de vrijgekomen locatie.

De definitieve verkaveling bestaat uit drie vrije kavels aan de zijde van het voormalige dependance gebouw van de school (oostzijde). Alle drie de kavels bieden de mogelijkheid een zogenoemde levensloopgeschikte woning te realiseren. Aan de zijde van het voormalige hoofdgebouw (westzijde) komen acht ruime twee-onder-een-kapwoningen met diepe achtertuinen op het zuiden.

Meer informatie staat (binnenkort) op de website www.hartjeleusden.nl. Hier kan men zich eveneens als belangstellende voor een kavel of twee-onder-een-kapwoning inschrijven.