Heren LHV verliezen stevige pot van Najaden

04-02-2018, 18:30 | Lezersnieuws | Danny Schneiders

Deze week moesten de heren van LHV tegen de koploper Najaden. De vorige wedstrijd had LHV moeite met het fysieke spel van Najaden. Door veel geblesseerde moesten de heren van LHV beroep doen op oud heren 1 speler René van Garderen en de keeper van het tweede Hugo Jantzen.

LHV begon vol goede moed in de wedstrijd en wilde met tempo Najaden overspelen. Echter had ook deze wedstrijd LHV weer moeite met het zeer fysieke spel. De scheidsrechter stond het fysieke spel toe dus werd het een moeilijke wedstrijd voor LHV. LHV kwam al snel op achterstand en bleef ook op achterstand. De verdediging van LHV stond niet goed en er werd wat te lief verdedigd. In de aanval had LHV ook moeite om tot scoren te komen. Tijdens de wedstrijd kwam er nog een speler geblesseerd naar de kant. Na twintig minuten gespeeld te hebben werd de tand van Kasper van Hal eruit geslagen. Hierdoor was ook de laatste wissel die LHV nog had vervallen. Zo ging LHV met 10-18 de rust in.

De tweede helft bood geen ander beeld in de wedstrijd en bleef LHV achter Najaden aanlopen. Later in de wedstrijd vielen er nog twee geblesseerde. Hein van Hamersveld moest ook helaas de wedstrijd eerder staken. Jobert Vrijhoef kon ondanks zijn blessure de wedstrijd nog uitspelen. Dit gaf keeper Davie Apon voor de tweede keer dit jaar zijn speelminuten. De wedstrijd liep zo tegen het einde aan en eindigde in 22-28 in het voordeel van Najaden.