• Selectie turnsters + leiding Impala

    Alice van Beek

GV Impala rayonkampioen!

12-11-2017, 13:00 | Lezersnieuws | GV Impala

Zaterdag 11 november 2017 werd in Amersfoort de 1e wedstrijd van het seizoen geturnd voor de meisjes in de 3e tot en met de 5e divisie en D1. Dit is traditiegetrouw de Rayonkampioenschappen. Het was een zeer lange dag voor de juryleden en trainsters, maar het was het meer dan waard!

33 meiden tussen de 8 en 18 jaar lieten na 10 weken hard trainen hun kunsten zien in de verschillende niveaus. Veel hadden een nieuw niveau, dus het was nog een beetje wennen. Ondanks dat wisten er toch 13 met een medaille naar huis te gaan, 5 gouden, 2 zilveren, 3 bronzen, 2 voor de 4e plaats en 1 voor de 5e plaats. Alle meiden hebben 1 of meerdere doelen behaald en mogen trots zijn op hun prestaties!

Bij deze wedstrijd maak je ook kans om te verenigingsbeker te winnen. De vereniging met de hoogste score van zes vooraf gekozen meisjes bij elkaar opgeteld, wint. De strijd was zeer spannend en met 0,4 verschil, wisten de turnsters GV Impala de beker in de wacht te slepen en mogen zich een jaar lang rayonkampioen noemen!