• Gemengd Koor Leusden in concert

    Picasa

Gemengd Koor zoekt zingende mannen

28-01-2016, 22:41 | Lezersnieuws | Rob Derksen

Mannen van Leusden, houd je van zingen en wilt je dat een keer proberen in een wat groter gemengd koor? Dan ben je van harte welkom bij het Gemengd Koor Leusden.

Wij zoeken mannenstemmen, zowel tenoren als bassen en baritons. Het GKL is een vierstemmig koor met op dit moment zo'n 50 zangeressen en zangers. Het koor zingt licht klassiek, maar ook moderne klassiekers van Fauré, Mozart, Vivaldi, Copland, Schubert en Händel tot de Beatles, Simon & Garfunkel, Enya en anderen.

De saamhorigheid in het koor is groot. Leden zijn actief in de commissies die het koor draaiende houden, we hebben maandelijks een borrel na de repetitie en af en toe een feest of dagje uit.

Wij repeteren iedere maandagavond in Lisidunahof, Lisidunalaan 18 in Leusden. De repetitie begint om 19.45 uur en duurt tot 22.15 uur. Halverwege is er een korte pauze. Tijdens de zomervakantie van de Leusdense scholen repeteren we niet.

In april organiseren wij een mini-korenfestival en in november een avondvullend concert. Het zou mooi zijn om voor die concerten ons koor te versterken met enkele mannenstemmen. Dat kan ook op projectbasis tot en met het concert van november. Zingen is leuker dan je denkt, kom het gerust een keer proberen!

Voor nadere informatie www.gemengdkoorleusden.nl of bel met Rob Derksen 033-752 2108