• Frans Mulder

    Frits Schroeder

Frans Mulder vertelt en zingt 'Tot ie PURPER ziet'

23-02-2018, 13:50 | Lezersnieuws | Yteke Kollner-Weerstra

Het is alsof je bij hem thuis tussen de schuifdeuren zit, zo intiem en zonder enige opsmuk vertelt Frans Mulder, bekend van theatergroep PURPER, in zijn programma 'Tot ie PURPER ziet' over de ups, downs, tops en flops in zijn professionele maar ook persoonlijk leven.

Dit doet hij met zoveel humor en zelfspot dat er, ondanks de intieme setting, regelmatig hilarische lachsalvo's opklinken en het publiek van de ene verbazing in de andere valt. Openhartig, geestig, scherp en vaak onthutsend eerlijk deelt Frans, met als leidraad een aantal korte maar veelzeggende anekdotes over de oorlogservaringen van zijn vader, zijn visie op zijn eigen en ons aller leven. Daarnaast zingt hij een aantal van zijn mooiste liedjes (o.a. 'Zeilen op de wind van vandaag' en 'Jaloezie'). Frans Mulder, bekend van de succesvolle theatergroep Purper, schrijft zijn hele leven al liedjes. Ook schrijft en schreef hij conferences, sketches en verhalen voor onder andere Simone Kleinsma, Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Gerrie van der Klei , Purper, Adèle Bloemendaal en Willem Nijholt. Hij is genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs (2015/2016) voor het lied 'Wonderlijk' uit 'Simone!', de theatershow van Simone Kleinsma

Vrijdag 2 maart / 20.00 uur / € 15,00. Info en kaarten via www.detuininleusden.nl en aan de kassa van Theater De Tuin, De Smidse 1b, Leusden op do, vr en za van 11.00-15.00 uur.