• Winnaars Cha Cha Bokaal

    Kitty Verhagen
  • Dansen is plezier voor twee

    Kitty Verhagen

Finale Cha Cha Bokaal bij Stichting Dans Leusden

02-04-2017, 17:50 | Lezersnieuws | Agnes Blaauw

Zondag 2 april werd bij MFC Antares de finale gedanst om de Cha Cha Bokaal. Leerlingen van de basisscholen De Heerd en Het Kompas hadden in twee lessen de basispassen van de cha cha geleerd en gingen nu met veel enthousiasme de strijd aan in de finale. Ouders, oma's en opa's, broertjes en zusjes waren aanwezig om aan te moedigen.

De jury noemde het niveau van de leerlingen hoog en dat, na nog maar twee lessen. De deelnemers hadden zich speciaal voor deze gelegenheid mooi aangekleed. Eerst was er een gezamenlijke warming-up met een line-dance, waarbij de ouders vrolijk meedansten. In de eerste ronde waren er nog wat zenuwen, maar dat ging snel over in veel plezier.

De wisselbokaal werd gewonnen door Casper en Lente van Het Kompas. Alle juryleden vonden unaniem dat dit danskoppel heel sportief was, als beste gekleed en dat dansen plezier voor twee is, spatte er vanaf. De finale werd gewonnen door Myrthe en Daniëlle van Het Kompas. Zij waren de beste dansers deze middag. Iedereen kreeg een certificaat als herinnering aan deze leuke middag.

Stichting Dans Leusden hoopt dat er volgend jaar meer basisscholen uit Leusden meedoen aan dit geweldige project.

Flitsdanspakket

Kun je niet wachten tot jou school volgend jaar meedoet aan de Cha Cha Bokaal? Wil je kennismaken met stijldansen, maar niet gelijk vastzitten aan 30 lessen? Stichting Dans Leusden organiseert speciaal voor de jeugd van 9 tot 12 jaar het Flitsdanspakket. In 5 lessen leer je de basisbeginselen van de quickstep, cha cha en jive.

De lessen vinden plaats in Antares, op zaterdag, om 16.00 uur. Data: 6 mei, 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni. Kosten: € 32,50 per persoon.

Wilt u als school meer informatie over de Cha Cha Bokaal? Neemt u dan contact op met Agnes Blaauw via info@stichtingdansleusden.nl, of kijkt u eens op onze website.

Meer informatie of inschrijven:

www.stichtingdansleusden.nl