• Lijn en kleurenspel

Familieopstellingen en/of vrijwilligerswerk op Boerderij Schoonderbeek

02-12-2015, 15:40 | Lezersnieuws | Rosa kok

Boerderij Schoonderbeek in De Glind / Achterveld biedt een verrassend concept aan op dinsdagmiddag 15 dec. In de ochtend kunnen belangstellenden fysiek aan de slag, uit het hoofd in het lijf, door gewoon eenvoudige klusjes te doen op de koeien-boerderij rondom de stallen. Na de middagpauze start om 13.30 tot 16.30 uur de familieopstellings workshop.

Vooraf aan de opstellingen wordt er vanuit een eenvoudige korte opdracht gewerkt waarbij je je potlood laat spelen op papier. Deze spontane lijnen spel, die voor iedereen toegankelijk zijn, vormen een verrassende basis voor kleine opstellingen. Opstellingen geven helderheid over dingen waar je vaker in het leven tegenaan loopt.

Deelnemers kunnen aan één van beide dagdelen of in combinatie hieraan meedoen. Aan de ochtend zijn geen kosten verbonden. De familieopstelling workshop is in combinatie € 12,50; enkel de workshop € 25,-

Voor meer informatie of anderen mogelijkheden kan men terecht bij Rosa Kok, tel. 0342-451414 of kijk op www.ekoe.nl Adres: Schoonderbekerweg 13.