• Lunchroom De Onthaasting in Amersfoort

    De Onthaasting

Concept De Onthaasting wordt voortgezetSamenwerking met ’s Heeren Loo

22-05-2019, 14:46 | Lezersnieuws | Melinda

Lunchroom De Onthaasting in Amersfoort heeft sinds kort een samenwerkingsverband met zorgorganisatie ’s Heeren Loo. 's Heeren Loo helpt mensen met een beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. De samenwerking met De Onthaasting past mooi in het aanbod van werk- en dagbesteding en zorgt voor nog meer keuze voor de cliënten.

Het concept van De Onthaasting blijft zoals het was: een lunchroom waar de klant kan genieten van een heerlijke lunch, high tea, borrel of prettig kan vergaderen en waar mensen met een beperking werken. De cliënten vervullen allerlei taken in de lunchroom en hebben daarmee een zinvolle dagbesteding. Zo zorgen zij bijvoorbeeld voor het opnemen van de bestellingen, bereiden en serveren van de maaltijden en het schoonmaken van de lunchroom.

Door de nieuwe samenwerking zorgen De Onthaasting en ’s Heeren Loo samen voor de voortzetting van deze goede en mooie werk- en dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking.

Werken bij De Onthaasting

Vanaf 1 juni werken cliënten van ’s Heeren Loo bij De Onthaasting. Er is nog plek voor nieuwe cliëntmedewerkers. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met ’s Heeren Loo en mailen naar: linda.boomsma@sheerenloo.nl