• Opbrengst Bier, Bubbels & Bingo wordt symbolisch overhandigd

    Marjon Boekholt

Bier, Bubbels en Bingo een groot succes

03-04-2016, 22:21 | Lezersnieuws | Ladies´ Circle Leusden

Op donderdagavond 31 maart, heeft de eerste 'Bier, Bubbels en Bingo'-avond plaatsgevonden in café de Swartesteegh. Wat is er nu leuker dan tijdens een supergezellig avondje uit, € 1400 euro bij elkaar te spelen voor een fantastisch goed doel?

Tijdens deze avond is er genoeg geld opgehaald om maar liefst 9 kinderen op een Fun2Stay zomerkamp te sturen! Kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank wel te verstaan en die normaal gesproken zo´n vakantie niet zelf kunnen betalen.

In een bomvolle kroeg werden 4 rondes bingo gespeeld. Onder de bevlogen leiding van Bingo Master Johan van Oosterloo werden de ballen gedraaid, de nummers afgekondigd en de prijzen uitgedeeld. Dat alles uiteraard onder het genot van een glas bier of bubbels!

De prijzenpot was prachtig gevuld, dankzij de bijdragen van diverse Leusdense ondernemers: Restaurant Hello Again, Versbakkerij Leusden, Mark de Kapper, Douglas Leusden, Theater De Tuin Leusden, AFAS en niet te vergeten Café de Swartesteegh!

Maar vooral is het succes van de avond te danken aan alle Bingo-spelers die zich als gulle gevers lieten zien! En dat leidde aan het eind van de avond tot het overhandigen van een onverwacht hoge cheque aan de heren Henk van de Wolde en Mario Scibelli, vertegenwoordigers van Voedselbank Leusden en Fun2Stay zomerkampen.

De bingo is een van de eerste grote activiteiten van Ladies' Circle Leusden en dit succes smaakt naar meer! In 2015 officieel van start gegaan met als doel om vriendschap en gezelligheid te combineren met inzet voor de samenleving.

Lokaal én internationaal want de groep is verbonden aan een wereldwijd netwerk. `We zijn overdonderd door het fantastische resultaat van deze Bingo` aldus Ceciel Meys, Voorzitter Ladies' Circle Leusden

Geïnteresseerd in de activiteiten van onze groep? Mail naar lcleusden@gmail.com of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/pages/Ladies-Circle-Leusden-77/193669194171913