• Overhandiging van de cheque

    Ladies' Circle

Bier, Bubbel en Bingo 2019: topeditie

09-02-2019, 20:35 | Lezersnieuws | ceciel

Op donderdag 7 februari is voor de vierde keer met succes een avond “gebingood” voor het goede doel in Café de Swartesteegh. Een dikke cheque van 1000 Euro voor Het Gastenhuis Leusden was het resultaat. Zij hebben daarmee een flink deel binnen van het bedrag dat nodig is voor de aanschaf van een duofiets.

“Dat maakt deze goede-doelen-actie zo charmant: dat het geld echt helemaal gaat naar mensen uit je eigen dorp en directe omgeving” aldus een van de bingo-gangers.

Geld op halen is het hoofddoel van de Bingo, georganiseerd door Ladies’ Circle Leusden, maar de deelnemers een leuke avond bezorgen is bijna net zo belangrijk. Tijdens de gewone Bingo ronde en de plaatjesronde was de sfeer nog redelijk serieus. Maar bij de meezingronde ging het dak eraf en vergat menigeen zijn bingo-kaart te checken. Dat was toch de moeite waard want de prijzenpot was weer goed gevuld door lokale ondernemers. Ladies’ Circle Leusden en Het Gastenhuis danken zowel alle deelnemers als Restaurant Hello Again, Mark de Kapper, QliChef, Eetcafé De Dikke, Job’s koffiecorner, Gifts we Love, Bowlingcentrum de Korf, Jumbo Wahle, Liefs op papier, Hipstyle én Bierbrouwerij de Volle Maat.

Helpen bij het organiseren van evenementen? Of geïnteresseerd in Ladies’ Circle? Volg ons op Facebook of neem contact op via LCleusden@gmail.com.