• Website Gracili

    Active Info

Amersfoortse Welzijnspraktijk Gracili kiest voor Leusdense websitebouwer Active Info

22-07-2019, 14:33 | Lezersnieuws | V.

Marijke Eijgenraam, eigenaresse van Gracili, is orthomoleculair therapeut en adviseert mensen die meer willen weten over gezonde voeding en een gezond gewicht. Zij biedt ondersteuning in en rond Amersfoort o.a. met haar persoonlijk voedingsplan gebaseerd op de Metabolic Balance® methode uit Duitsland. Om makkelijk zelf de website te kunnen onderhouden stopte ze met haar wordpress website en gingen zij over op een Dutch Design website van Active Info, een gerenommeerde websitebouwer uit Leusden.

Op de vraag waarom Gracili overgegaan is naar een nieuw IT platform, zegt Marijke Eijgenraam, eigenaresse van Gracili, dat haar oude website in de loop der jaren zo vaak was aangepast dat hij niet meer werkbaar was. Verder wekt het ook veel vertrouwen dat er meer Leusdense partijen werken met Active Info, zoals bijvoorbeeld Het Centrum voor Natuur en Milieu, PsychoPraktijkLeusden, Medisch Centrum Leusden, CoachPraktijk Christy Pach en de Stichting Vrienden van Lisidunahof.

Active Info heeft veel ervaring met het bouwen van sites voor partijen in zorg & welzijn. Ze zijn op de hoogte van de AVG, de specifieke regels in de zorg en weten wat er leeft bij de doelgroepen. Voor techniek en content kan men bij het Leusdense bedrijf terecht op hun kantoor aan ’t Koendert 8 of natuurlijke via de digitale snelweg: activeinfo.nl