• Ondertekening contract AFAS Kids Court, foto Rien Hokken

AFAS Software maakt Kids Court bij LTV Leusden mogelijk

15-12-2015, 22:10 | Lezersnieuws | Karin Kappers

Voor de komende jaren draagt AFAS Software bij aan de nieuw te realiseren 'AFAS Kids Court' bij tennisvereniging LTV Leusden. De officiële ondertekening van het partnership gebeurde tijdens de AFAS tennisclassics eind november in aanwezigheid van Martijn Delahaye, manager marketing van AFAS, Jacco Eltingh, toernooidirecteur en ambassadeur van jeugdtennis, Paul Oude Boerrigter, voorzitter LTV Leusden en Arjan Vermeij, trainer LTV Leusden.

Met deze minibaantjes, ballen, rackets en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de tennissport razendsnel te spelen. Plezier en samenspel; daar draait het om. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. "Samen geloven wij erin dat als kinderen kunnen sporten en er plezier in hebben, ze daar hun hele leven baat bij hebben. We zijn er trots op dat AFAS Software hieraan bij wil dragen", zegt Paul Oude Boerrigter, voorzitter van LTV Leusden. "AFAS steunt hiermee ook de tennisactiviteiten die onze vereniging organiseert voor kinderen met syndroom van Down. En verder heeft LTV Leusden ook plannen om jeugd die geen lid is van de vereniging uit te nodigen op deze Kids Court. Het moet een ontmoetingsplaats voor jeugd zijn in een sportieve omgeving."

Met name jonge kinderen en beginnende tennissers starten op deze mini banen in een veilige omgeving. Meer gevorderde spelers gebruiken ze ook als trainingsvorm of warming-up. De mini banen worden een belangrijke ontmoetingsplek op LTV Leusden.