• Beeldje Moeder Aarde

    Helma Eijck

Workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten

05-01-2018, 23:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 17 januari 2018, 19:30 tot 22:15

Locatie:

Brinkhorst 24, Leusden
Alma Corazon
Leusden

Stappen zetten in 2018

Welke doelen heb jij voor het komende jaar op gebied van werk, privégebied, relaties of zingeving? Wat zijn je kansen en uitdagingen? Met behulp van een kaartlegging kun je zicht krijgen op de weg die je gaat bewandelen, welke stappen je zet en welke valkuilen en hulpbronnen je kunt tegenkomen.

Moeder Aarde

We leven op Moeder Aarde vaak zonder ons er van bewust te zijn dat het een energiebron is die ons draag en ons veel heeft te bieden. Als je je op de aarde afstemt kun je deze energie voelen. Jamie Sams heeft vanuit haar Indiaanse traditie Moeder Aarde Kaarten ontwikkeld. De kaarten verbeelden symbolen uit de indiaanse traditie en spreken als beeld voor zichzelf. Daarnaast geeft Jamie Sams een uitgebreide, diepgaande en inzichtelijke beschrijving bij de kaarten, vanuit haar eigen ervaringen en leringen.

Jaarlegging

In de 'Workshop Jaarlegging Moeder Aarde kaarten' wordt gewerkt met de legging van de Tipi. Met behulp van een visualisatie maak je verbinding met jezelf en de doelen die je hebt gesteld voor het komende jaar. Daarna ga je kaarten trekken voor de verschillende onderdelen van de Tipi, die symbool staan voor je doel en het bereiken hiervan. Je krijgt inzicht in lessen uit het heden, het verleden, de toekomst, je hulpbronnen en je valkuilen. Je krijgt een toelichting op jouw kaarten en wat je er mee kunt het komende jaar. Je krijgt geplastificeerde kopieën mee zodat je ze thuis kunt neerzetten en het hele jaar jaar kunt volgen.

De workshop wordt gegeven door Helma Eijck van Alma Corazon. Als Lifecoach begeleidt zij intuïtief mensen vanuit haar eigen kennis en ervaringen.