• Struintuin

    De Groene Belevenis

Opening Struinseizoen en Groene Markt

13-04-2018, 12:11 | Lezersnieuws | De Groene Belevenis

Datum:

zaterdag 21 april 2018, 13:00 tot 16:30

Locatie:

Hamersveldseweg 107
De Groene Belevenis
Leusden

Op zaterdagmiddag 21 april gaat de deur naar de Struintuin weer open en kan er naar hartenlust gestruind worden. Kom gluren bij de ooievaar, waterdiertjes uit de poel vissen, naar kriebeldiertjes zoeken, hutten bouwen in het takkenbos, water pompen bij de beek en in de modderkeuken de heerlijkste moddersoep maken. Op deze middag zijn ook extra activiteiten voor het hele gezin; broodjes bakken boven het kampvuur, natuurschatten onderzoeken uit het vindselkabinet, braakballen pluizen en zaadbommetjes maken voor het bloemenlint.

Tegelijk met de opening van het Struinseizoen vindt een Groene Markt plaats om bezoekers te informeren over een groene en duurzame leefstijl. Zo is er ook voor volwassenen genoeg te beleven op 21 april.

De entreeprijs is ? 2,50 per persoon. (Let op, je kunt alleen contant betalen) Kinderen tot en met 2 jaar betalen geen entree. De tuin en markt zijn open van 13.00 - 16.30 uur. De Struintuin ligt achter De Groene Belevenis, Hamersveldseweg 107 in Leusden. Kom bij voorkeur op de fiets. Honden zijn helaas niet toegestaan in de tuin.