• rechtenvrij

    rechtenvrij
  • rechtenvrij

    rechtenvrij

Open dag nieuwe hotelvleugel Landgoed ISVW en Denker des Vaderlands René te Bos

13-01-2018, 09:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 21 januari 2018, 14:00 tot 17:00

Locatie:

Dodeweg 8, Leusden
Landgoed ISVW
Leusden

Open dag Internationale School voor Wijsbegeerte

Nieuwsgierig naar de nieuwe hotelvleugel op het mooie landgoed van de Internationale School voor Wijsbegeerte in de bossen bij Leusden? Dan is zondag 21 januari 2017 uw kans, want de ISVW organiseert van 14.00 tot 17.00 uur een gezellige open dag aan de Dodeweg in Leusden om het cursus- en evenementenprogramma onder de aandacht te brengen. In de verschillende mooie hotelkamers wordt u ontvangen door onze docenten. We sluiten de middag af met een interview met Denker des Vaderlands René ten Bos. Entree is gratis. Aanmelden kan via info@isvw.nl. Tip: kinderen kunnen meedoen aan het Filosofische KidsCafé.

Filosofische KidsCafé 21 januari 2018

We beginnen het nieuwe jaar ook met een nieuw initiatief: het Filosofische KidsCafé. Dit is bedoeld voor (klein)kinderen die naar de basisschool gaan. Van 15.00 tot 17.00 uur hebben zij volop de gelegenheid 'te spelen met ideeën'. Dit gebeurt met enthousiaste begeleiding van Brenda Raa en anderen die zijn gespecialiseerd in filosoferen met kinderen. De entree voor het KidsCafé bedraagt het € 10,- per kind. Kijk op isvw.nl.

Filosofische Café met Denker des Vaderlands René ten Bos

Ook voor de volwassen is op zondag 21 januari vanaf 15.30 uur een Filosofische Café. Denker des Vaderlands René ten Bos zal zijn gedachten met ons delen over het Antropoceen, het tijdperk waarin de mens meer dan ooit zijn invloed op de aarde laat gelden. René ziet een fundamentele desoriëntatie: we dwalen zonder te weten wat we met de aarde aan het doen zijn. Dit weerhoudt hem er gelukkig niet van een voordracht met veel humor. Deelname € 25, inclusief hapjes en drankjes. Kijk op isvw.nl.

Al ruim een eeuw is de Internationale School voor Wijsbegeerte het kennisinstituut waar filosofie en praktijk elkaar ontmoeten. De ISVW maakt filosofie toegankelijk voor iedereen op zoek naar verdieping en inzicht. De ISVW is een non-profitorganisatie. Alle inkomsten uit zaalverhuur, de hotelvoorzieningen en de uitgeverij komen volledig ten goede aan de filosofiebeoefening.