• Mooi Wark - Roeg in de Kroeg

    nvt
  • Ritn Ditn

    nvt

Mooi Wark en Ritn Ditn in Fort33 op 16 maart

14-01-2018, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 16 maart 2018, 20:00 tot zaterdag 17 maart 2018, 01:00

Locatie:

Bavoortseweg 25, Leusden
Fort33
Leusden

Jajaja de mannen van Mooi Wark komen ook in 2018 weer naar Leusden.

Dat Mooi Wark veel fans heeft in Leusden en omgeving is duidelijk want elk jaar is het stijf uitverkocht.

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock 'n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Vele hits passeren de revue en met een ijzersterke podiumpresentatie, een flitsend decor en een spectaculaire show wordt menig bezoeker vermaakt.

Vorig jaar en het jaar ervoor werd het publiek al lekker opgewarmd door RITN DITN. Dit beviel iedereen zo goed dat de mannen dit jaar weer van de partij zijn.

Een gezamenlijke passie voor rock 'n roll betekent in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw wordt duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect! Dit in combinatie met bekende covers blijkt een perfecte formule te zijn! Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock 'n roll machine. Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn rock 'n roll.

De deuren gaan op vrijdag 16 maart om 20.00 uur open en kaarten kosten €14,50 in de voorverkoop en €16,50 aan de deur (indien niet uitverkocht).

https://fort33.nl/tickets/