• spannend wel of niet uit!

    A Moons
  • kom pitcher,gooi die bal maar

    A Moons

Honk- & of Softbal iets voor jou??

04-06-2018, 19:15 | Lezersnieuws | Astrid Van de Water

Datum:

woensdag 18 april 2018, 15:00 tot 17:00

Locatie:

Bavoortseweg 15
Burgemeester Buiningsportpark
Leusden

Kom honkballen en softballen met jouw vrienden op woensdag 18 april 2018

Op woensdagmiddag 18 april organiseert honk- en softbal vereniging The Red Caps een gezellige Welcome Friends dag voor iedereen die kennis wil maken met de honkbal- en softbalsport. Lijkt het jou leuk om de bal zo ver mogelijk weg te slaan, zo snel mogelijk over de honken te rennen of zo hard mogelijk de bal te gooien? Dan zoeken we jou!

Honkbal en softbal zijn individuele teamsporten. Ieder heeft zijn eigen talent en eigen rol binnen het team. De ??n is snel en de ander kan hard gooien. Samen werk je toe naar succes. En wat is dan leuker dan samen met je vrienden te spelen in een team? Honkbal en softbal zijn ook nog eens sporten waar veel onderling respect en sportiviteit bestaat.

Wij zijn een gezellige vereniging met 4 jeugdteams. Speelplezier staat bij ons voorop en wij vinden het dan ook belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Op woensdag 18 april organiseren wij speciaal voor jongens en meisjes tussen de 6 en 13 jaar een leuke clinic. Onze jeugdleden nemen ook allemaal een vriend of vriendin mee deze dag, dus je zal al snel nieuwe vrienden maken. Onder begeleiding van enthousiaste coaches zal je de beginselen van het spel ervaren. Uiteraard sluiten we de middag af met een wedstrijdje. Na afloop krijg je van ons wat lekkers te eten en te drinken.

Inschrijven voor de clinic is niet nodig. Kom op woensdag 18 april om 15.00 uur naar ons veld aan de Bavoortseweg 7 te Leusden en doe gezellig mee. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd bereiken op evenementen@redcaps.nl. Tot de 18e!