Gratis proefles stijldansen voor beginners

02-09-2018, 19:41 | Lezersnieuws | Esther Brouwer

Datum:

vrijdag 14 september 2018, 19:30

Locatie:

Maximaplein 7
MFC Antares
Leusden

Stichting Dans Leusden start 13 september een nieuw seizoen stijldansen

Donderdag 13 september start Stichting Dans Leusden weer met haar stijldansactiviteiten. Op vrijdagavond 14 september luiden we het nieuwe dansseizoen in met een gratis proefles voor beginners in MC Antares te Leusden. U bent deze avond van 19.30 - 20.30 uur van harte welkom om kennis met ons te maken en mee te doen met een les voor beginners (Brons).

Beginners en (ver)gevorderden Bij Stichting Dans Leusden wordt er onder gediplomeerde en professionele leiding danslessen gegeven aan zowel beginners als aan (ver)gevorderden. Wilt u op een snelle manier kennis maken met het stijldansen, zonder dat u gelijk vast zit aan 30 lessen? Dan bieden wij u een korte cursus van 12 lessen waarin u de eerste basisbeginselen van de Quickstep, Engelse wals, Tango, Cha cha, Rumba en Jive leert. Daarna kunnen in vervolg cursussen de danspassen en figuren worden uitgebreid en wordt er een Weense Wals en Slowfox aangeleert. Voor ieder niveau wat wils.

Priv?lessen, workshops en dansavonden Ook wedstrijddansers of aanstaande bruidsparen kunnen bij ons terecht voor priv?lessen. Regelmatig worden er workshops georganiseerd waarbij we aandacht besteden aan de technische kant van het stijldansen. Een avondje uit? Kom dan dansen tijdens onze gezellige dansavonden bij Stichting Dans Leusden.

Doelstelling Het doel van Stichting Dans Leusden is, sinds de oprichting in 2002, het stimuleren en bevorderen van dansplezier in Leusden. Stichting Dans Leusden heeft aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle dansparen die op het hoogste wedstrijdniveau dansen. Wij zijn de enige dansschool in Leusden die volledig gediplomeerd is om les te geven in stijldansen. Tijdens de lessen staat plezier voorop en geven o.a. Hans Blaauw en Agnes Blaauw op professionele wijze en met passie voor dansen de lessen.

Wij geven les op verschillende locaties; Mc Antares en De Til in Leusden, Wallz in Nijkerk, SWO in Woudenberg.

Voor meer informatie en inschrijven: www.stichtingdansleusden.nl of u kunt contact opnemen met Agnes Blaauw 06-25041544.

Graag tot ziens bij Stichting Dans Leusden!