• Innerlijke criticus

    gratis Pixaby
  • Levenslust

    gratis Pixaby

Gratis kennismaking 'Innerlijke Criticus ombuigen naar Positieve Kracht'

13-02-2018, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 1 maart 2018, 19:30 tot 21:00

Locatie:

Brinkhorst 24, Leusden
Alma Corazon
Leusden

Donderdag 1 maart is er een gratis kennismakingsavond 'Innerlijke Criticus ombuigen naar Positieve Kracht'.

Iedereen heeft een Innerlijke Criticus. Zelfkritiek is zinvol om succesvol te zijn in de dingen die we doen en ons te gedragen zoals de maatschappij van ons verwacht. Als het teveel van het goede wordt kan het je juist belemmeren om te bereiken wat je wil. Als hij heel krachtig is en voortdurend commentaar levert op je prestaties, uiterlijk, ouderschap en liefdesleven kan hij je zelfvertrouwen ondermijnen en jezelf tot je ergste vijand maken. Als je hem naar anderen richt kun je ook in de buitenwereld vijanden maken.

We zijn ons vaak niet bewust dat de Innerlijke Criticus een stem in onszelf is, die we het zwijgen op kunnen leggen, of positief kunnen aanwenden. Door meer bewust te worden van de Innerlijke Criticus en hem positief in te zetten, boor je een ongekende krachtbron in jezelf aan en wordt hij je beste vriend.

De term Innerlijke Criticus komt uit de krachtige coaching methode Voice Dialogue. In de kennismakingsavond wordt uitgelegd wat dit inhoudt en hoe je door kennis te maken met onbewuste delen in onszelf zoals de Innerlijke Criticus meer harmonie, energie en plezier in je leven kunt krijgen.

De kennismaking is een introductie op een cursus van zes avonden waarin je de macht van de Innerlijke Criticus leert omzetten naar kracht.

De kennismakingsavond en cursus worden gegeven door Helma Eijck van praktijk Alma Corazon. Zij begeleidt als lifecoach mensen met behulp van Voice dialogue.

Tijd: Donderdagavond 19.30-21.00 u.

Plaats: Leusden

Aanmelden en info: www.almacorazon.nl 033-8884089