Columns

Columnist:

Knipoogje

Uitpakken

Het heerlijk avondje is gekomen. Heel logisch dus dat het Sinterklaasfeest met/zonder (streep door wat niet van toepassing is) zwarte pieten op 5 december de insteek vormt van deze column. Het liefst had ik het zelfs op rijm gedaan, maar daarvoor ontbrak de tijd. Er moest geshopt worden, immers.

Columnist:

Knipoogje

Leusbroek

Nu op de Hertenkop de spitsrijders weer in goede banen worden geleid, gebruik ik wat vaker de Groene Zoom en Arnhemsewegom Leusden in te komen. Het scheelt niet alleen een volle minuut, het is een veel charmantere entree.

Columnist:

Knipoogje

Oorstrelend

Het luisteren is mij een beetje vergaan. Dat klinkt dramatischer dan ik bedoel, maar het is ongelogen. Ik ben in de afgelopen jaren namelijk steeds meer een lezer en kijker geworden, als het om media gaat.

Columnist:

Knipoogje

Samenleven

U mag op deze pagina alles van mij weten, maar de slaapkamer van de familie Bosmans laat ik liever buiten beschouwing. Op een kleine uitzondering na, want ik kan u melden dat ik de echtelijke sponde ietwat verwaarloos. Dat valt het bed niet te verwijten en mevrouw Bosmans evenmin.

Columnist:

Knipoogje

Brrr

Het leed is geschied, afgelopen zaterdag 6:44 uur: ik moest krabben! U beseft niet half hoe vreselijk ik dat vind. Het is niet alleen het bikken op die vorstkorst waar ik een hekel aan heb, het is de keiharde realiteit dat koning winter aan mijn deur staat te rammelen.

Columnist:

Knipoogje

Burgemeesters 2

Dag Marco,

Wat fijn dat ik nog niet vergeten ben en wat leuk dat jij tegenwoordig ook columns schrijft. Gefeliciteerd nog met je zoon, trouwens; was hij vorige week niet jarig?

Columnist:

Knipoogje

Levensles

De schrijver geeft, de lezer neemt. Ik dacht bij het aanvaarden van deze krantenbaan nog heel zwart-wit over mijn wekelijkse bijdrage.

Columnist:

Knipoogje

Smartlap

Koos Alberts. Hij stond bij mijn weten nog nooit in de Leusder Krant, maar vandaag wel. Omdat 'ie dood is, eigenlijk. Dat klinkt misschien morbide, maar ik kan het verklaren.

Columnist:

Knipoogje

Kleinigheidje

Nu het gemeentelijk apparaat zich heeft herpakt in het zogeheten Huis van Leusden, is het tijd om wat andere huisvestingszaken onder de loep te nemen. Dat bedoel ik letterlijk, want er zijn er, behalve Appie Heijn, meer aan 't Erf die wel eens op de kleintjes mogen letten.

Pagina's