Columns

Columnist:

Knipoogje

Kosgangers

Vakantie of niet, uw columnist blijft trouw knipogen. Dat kost me geen enkele moeite, want de familie Bosmans houdt het deze zomer weer dicht bij huis, zoals eerder geschreven.

Columnist:

Knipoogje

Gezegend

Terwijl half Leusden zich vermaakt op een Franse camping of een Veluws bungalowpark, bewaken wij het fort Leusden. U met de pijpen gerold of gehesen jurk (m/v), ik met mijn voeten in een opblaasbad en een ventilator in de rug. Samen trotseren we een kleine klimaatramp.

Columnist:

Knipoogje

Voyage

Processierups. Het zou een synoniem kunnen zijn voor al die vakantiegangers die bumper aan bumper langzaam afdalen naar het zonnige zuiden. Of bedoelen ze hier kardinaal Eijk die voorgaat in de pelgrimage?

Columnist:

Knipoogje

Jazzy

That's life, that's what people say. You're riding high in April, shot down in May…

Columnist:

Knipoogje

Belhamel

De vacature voor een intuïtief wellness-masseur waar ik vorige week op deze pagina melding van maakte, heeft bij sommige lezers (letterlijk) veel losgemaakt. Het was een grapje, beste mensen. Een vrolijke fantasie, liever gezegd, als in de vaderlijke wens der gedachten.

Columnist:

Knipoogje

Toekomst?

Voor honderden scholieren in Leusden wapperden de afgelopen weken vlaggen, tassen en een enkele wimpel. Hoera geslaagd! Van harte gefeliciteerd, Milan, Tim, Sem, Jochem en al die anderen!

Columnist:

Knipoogje

Padentrek

Junidagen zijn over het algemeen drukke dagen, zeker voor ouders van schoolgaande kinderen. Er moet heel veel, namelijk.

Columnist:

Knipoogje

Roarrr

Wie had ooit gedacht dat we massaal voor de buis zouden zitten bij een wedstrijd van het Nederlands elftal? Ehh.. de voetballende vrouwen, bedoel ik. Heeft u ze ook gezien, gistermiddag? Fijn dat we de vooroordelen en grappen voorbij zijn en nu volop genieten van wedstrijden op topniveau.

Columnist:

Knipoogje

Heethoofd

Prik me niet op de dag, maar het schrijven van strafregels in januari is voor mij absoluut een traditie. Steevast hetzelfde mantra: ik mag deze zomer niet klagen, ik mag deze zomer niet klagen, ik mag deze zomer niet klagen.

Pagina's