• Arjan Klaver

Veelzijdig ontzorgen; Van Ravenhorst Mode en Wonen

Advertorial

STOUTENBURG Van Ravenhorst Mode en Wonen in Stoutenburg zijn vier disciplines onder één dak geplaatst. De klant vindt alles op het gebied van slaapcomfort of kan hier zijn of haar interieurprogramma samenstellen, lekker zitcomfort uitzoeken en zelfs inspirerende damesmodecollecties bewonderen met de allernieuwste trends, kleuren, dessins en styling. Veelzijdig, dus. Al bijna tachtig jaar lang.

Arjan Klaver

Vier disciplines onder één dak lijkt veel. Toch zijn de ondernemers achter dit familiebedrijf bescheiden genoeg om zich als kleinschalig te betitelen. Een bedrijf waar dagelijks de persoonlijke aandacht met hoofdletters wordt geschreven. „En dat geldt ook voor ons eerlijk advies op maat", duidt Jopie van Ravenhorst. „We luisteren goed naar de klant en zetten onze kennis en ervaring in om elke klantvraag te vertalen in een maatgesneden product." Voor een brede klantenkring die verder reikt dan Leusden en haar nabije omgeving, is de slaapafdeling van Van Ravenhorst natuurlijk bekend. Daar zijn nu meerdere shop-in-shop concepten aan toegevoegd, zoals de zogenoemde slaapstudio's van Tempur en Swissflex. „In deze slaapstudio's kan de klant lekker wegdromen bij het assortiment dat bij het betreffende merk hoort", legt Van Ravenhorst enthousiast uit.„Daarnaast vind je bij ons natuurlijk sterke merken als Auping, Nox, Optisleep en Easthorn. Let wel, bij de aanschaf van een bed is een persoonlijk advies van groot belang. Zonder rekening te houden met het lichaamsprofiel en voorkeuren is het voor de klant nagenoeg onmogelijk de juiste ondersteuning en het best passende comfort te vinden. Ieder slaapsysteem heeft weer andere specifieke kwaliteiten en eigenschappen. Bovendien geven we ook advies over het onderhoud van het matras. Theoretisch gaat en kwaliteitsmatras ongeveer tien jaar mee. Maar die levensduur hangt wel samen met het gebruik en het onderhoud." Luxaflex, Parade, Desso, Forbo... Allemaal merken die in de woningtextiel afdeling van Van Ravenhorst terug te zien zijn. „ We gaan

voor kwaliteit en dat dat geldt uiteraad voor alle disciplines. Een meubel- en woningtextiel afdeling onder een dak is niet alleen efficiënt inkopen doen. Het is ook handig wanneer je de aankopen op elkaar af wilt stemmen. Het spreek vanzelf dat wij altijd thuis bij de klant komen opmeten." In combinatie met service en vakmanschap speelt het bedrijf volgens Van Ravenhorst naadloos in op de nieuwe klantvraag. „Bij steeds meer klanten die net een nieuw huis hebben betrokken, speelt tijdsbesteding een grote rol. Zij willen graag investeren in andere zaken dan in het inrichten van het interieur. Als de consument bij ons een keuze heeft gemaakt, is het overhandigen van de huissleutel genoeg. Ons vakbekwame team gaat dan bij hen thuis aan de slag. We zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is." En hoewel de damesmode een vreemd eend in de bijt is, hoort zij wel degelijk bij het concept van Van Ravenhorst. „Ook hier gaan we voor kwaliteit. Onze mode strekt zich uit van modern tot klassiek, met merken als Rabe, Frank Walder, Dreamstar en Enjoy. Hoe dan ook, de klant staat altijd centraal. Daarin gaan we ver. Zelfs zo ver dat klanten voor wie het lastig is om zelf naar de winkel te komen, gehaald en gebracht kunnen worden."

Van Ravenhorst

Hessenweg 72 Stoutenburg

033 - 4940844

info@vanravenhorst.eu

www.vanravenhorst.eu