• Foto Van Denderen

'Fiets is modeaccessoire'

Advertorial

Dankzij 33 tweewielers is en blijft een fietsenwinkel actief onder het immense dak van dit markante pand op de Zwarteweg. „Mijn ondernemerschap kwam in de hoogste versnelling toen dit pand op mijn netvlies kwam", bekent Helco Timmerman te midden van zijn showroom die ruim en overzichtelijk is ingericht.

„Van de meer dan duizend dealers zijn wij een van de slechts zeven brandspots van het Nederlandse fietsenmerk Cortina. Een merk dat in ons land qua marktaandeel met stip naar de tweede plek is gestegen", onthult Timmerman. „Een brandspot wil zeggen dat we een aanzienlijk deel van de winkel hebben gereserveerd om de klant kennis te laten maken met het hele assortiment. Cortina is populair onder voornamelijk de jongere doelgroep. En zeker bij scholieren en studenten die Cortina omafietsen omarmen. En dat is ook niet vreemd, want een fiets is een modeaccessoire geworden. Iedereen zoekt een fiets die past bij zijn of haar lifestyle. Cortina weet daar goed op in te spelen door hippe omafietsen aan te bieden. Niet voor niets is het credo van dit merk 'fietsen is fashion'. Op het gebied van kwaliteit is Cortina te vergelijken met Sparta, Batavus en Gazelle die we hier in huis hebben. Dat lijdt geen twijfel. Maar op het gebied van uiterlijk is geen fietsmerk dat kan tippen aan de originaliteit. Kiezen voor een Cortina fiets is kiezen voor kwaliteit én design. Het mooie aan de fietsen is dat ze tevens zeer betaalbaar zijn. Maar ook fietsen voor kinderen hebben we in ruime aantallen beschikbaar. Ook deze zijn scherp geprijsd. "19 maart openen we deze Cortina Brandspot feestelijk met muziek, hapje, drankje en een modellen wedstrijd waarmee je een Cortina kunt winnen."

Wie verder een blik werpt op het assortiment en een neus heeft om net even iets anders te ontdekken, komt bijvoorbeeld terecht bij het Duitse merk Riese & Müller. „Dit zijn elektrische dubbel geveerde fietsen uitgevoerd met een oversized stalen kader met afgeplatte buizen. Riese & Muller maakt elektrische fietsen waarop mensen van jong tot oud graag op gezien worden. Het Bosch- ondersteuningssysteem is betrouwbaar en soepel." Degene die zich sportief wil verplaatsen met een sportfiets of mountainbike, komt volgens Timmerman volgende maand helemaal aan zijn of jaar trekken als de nieuwe modellen van Scott in z'n showroom staan. „Elke Scott fiets ademt sportiviteit en ambacht uit. De klant kan er bij Scott namelijk op vertrouwen dat er goed is nagedacht over fietservaring. Daarnaast hebben we alle accessoires voorhanden die nodig zijn om de fietservaring nog verder te vergroten.

We krijgen nog wel eens de vraag of we ook fietsen repareren. In onze winkel hebben we de werkplaats in het hart van de winkel. Ambacht mag gezien worden. Servicegerichtheid is een focus die Gerard Wesseling in onze werkplaats biedt. Bij 33 tweewielers wacht je niet twee weken voordat er plaats is. Heb je pech, dan hebben we altijd een oplossing en mocht de reparatie langer duren, dan staat er een leenfiets klaar."

33 tweewielers

Zwarteweg 29

3833 AK Leusden

06-54932175

info@33tweewielers.nl

www.33tweewielers.nl