• ARJEN GERRITSMA
  • Van Baal Makelaardij
  • Van Baal Makelaardij

Verkoop 'De Heeren van Stoutenburg' van start

HOEVELAKEN De verkoop van De Heeren van Stoutenburg is op woensdag 5 juli officieel van start gegaan. Het gaat om vier bijzondere herenhuizen aan de Stoutenburgerlaan en een hoekwoning aan de J.J.A. Goeverneurlaan. ,,Gezien de reacties die we al via de publicatie op Funda hebben ontvangen, verwacht ik dat het project snel verkocht zal zijn", aldus makelaar Wout van Baal.

Het gaat om vier moderne herenhuizen die direct aan de Stoutenburgerlaan gebouwd worden (twee vrijstaande villa's en twee half-vrijstaande villa's). Daarnaast worden er aan de kant van de Gouverneurlaan zes aaneengeschakelde huurwoningen gerealiseerd met één koopwoning op de hoek.

,,De Heeren van Stoutenburg is een verrassend en uniek project", aldus een enthousiaste Van Baal. ,,Een vooroorlogse bouwstijl met erkers, roeden en veel glas en tegelijkertijd de luxe en het comfort van de 21ste eeuw. Uiteraard ook met de modernste energienormen en hoogwaardige eisen."

De herenhuizen zijn voorzien van gemetselde garages, luxe sanitair en tegelwerk. Van Baal: ,,Het leuke van deze woningen is ook dat kopers alle gelegenheid krijgen om mee te denken en mee te beslissen in de afwerking. Wat we de laatste tijd vaak zien is dat kopers bijvoorbeeld een industriële afwerking willen met bijvoorbeeld stalen deuren.''

Uitgebreide informatie over het project is te vinden via info@vanbaalmakelaardij.nl.