Zakelijk lezersnieuws

Familieopstellingen en Werk

Familieopstellingen & werk Op het werk neemt men kwaliteiten, maar ook persoonlijke elementen mee in wie men als mens is. Wanneer er spannings velden ontstaan op de werkvloer kan de oorzaak vanuit het persoonlijke vlak komen.

Ruim 500 boeken voor leerlingen basissccholen

Tim en Francis van Voorst, de eigenaren van The Readshop Express op de Biezenkamp, hebben ook dit jaar de gemeente weer bereid gevonden om veel basisschoolleerlingen een boek cad iseau te geven.

Borrel Ondernemend Leusden gaat On Tour!

#BOLeusden gaat on tour! Aanstaande vrijdag 6 april vertoeven we in Café De Swartesteegh. Van 17:00 tot 19:00 uur voor alle ondernemende Leusdenaren. Happensponsor en stoelpreker is Bart Saltzmann van Perimeter Advies. Tot vrijdag!

Kinder-paasspel St. Jozefkerk Achterveld

Op woensdagavond 23 maart is er een paasspel voor en door kinderen in de St. Jozefkerk te Achterveld We beginnen om 19.00 uur met een Palmpasenintocht voor de jongste kinderen. Daarna wordt de gehele Goede Week tot en met Pasen nagespeeld, verteld en gezongen.

Pasfotoservice bij The Readshop

The Read Shop Express is dè gemakswinkel van Leusden en beschikt over een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoor- en cadeau artikelen, tabak en boeken. Daarnaast heeft de The Read Shop Express een PostNL-balie voor al uw postzaken.

Zpoint en BKL organiseren interactieve bijeenkomst over de aankomende nieuwe privacywet AVG

Zpoint Leusden en Bedrijvenkring Leusden (BKL) organiseren voor alle ondernemers in Leusden op donderdag 15 maart aanstaande een interactieve bijeenkomst over de aankomende nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Belastingservice voor ouderen en minima

Net als in afgelopen jaren zullen de gezamenlijke ouderenbonden (PCOB, KBO en LAS), samenwerkend in de SOL en met Larikslaan2, belastingaangiften invullen voor ouderen, gehandicapten en personen met een minimumuitkering. De invullers zijn door de ouderbonden opgeleide vrijwilligers.

Speeddaten voor zelfstandige professionals

Netwerkvereniging ZPoint Leusden organiseert op dinsdag 13 februari een speeddatebijeenkomst voor zelfstandige professionals.

Feestelijke opening nieuw kantoor HoogeveenLuigjes Groep

'Dit nieuwe kantoor biedt ruimte voor groei en participatie in de internationale dienstverlening.' Dat zei Gerard de Gooijer, partner bij HoogeveenLuigjes Groep, bij de officiële opening van de nieuwe huisvesting op 2 januari.

Zon en energie: infobeurs in de Til, Leusden

Zon & Energie op 16 december a.s. is een Informatiemiddag over Energiebesparing en de inzet van Zonne-energie voor particulieren en bedrijven.

Pagina's