Sport lezersnieuws

 Echt de allerlaatste avond van de avondvierdaagse. 

En als je dan ook nog in groep 8 zit is het helemaal je laatste keer. Dat je daar een beetje uitgelaten van wordt is duidelijk te zien op de foto.

 

 

Super resultaat in Luxemburg voor taekwondoka's TTE

Afgelopen weekend hebben Milan Molle (Theo Meijer Sport) en Amy Mink ( Marce van der Poel) meegedaan aan Luxembourg Open G1 met ongeveer 890 deelnemers uit oa Mexico, Rusland, Duitsland, Engeland, Ierland, Israël, Frankrijk, Jordanië, Kroatië, Nigeria, Spanje, Portugal, België

Milan Molle (Theo Meijer Sport) is geslaagd voor zijn 2e Poom/dan Taekwondo in Vianen

Afgelopen zaterdag heeft Milan Molle op het nationaal danexamen taekwondo in Vianen zijn 2e poom behaald. Een poom-graduatie is hetzelfde als een dan-graduatie, alleen dan voor de jeugd. 3,5 jaar geleden haalde Milan zijn eerste poom, oftewel zijn eerste zwarte band.

MHC Leusden huldigt haar kampioenen.

Nadat vorige week de heren van Leusden het kampioenschap behaalden, stelden de dames afgelopen zondag de promotie veilig met als resultaat dat beide teams het komend seizoen in de eerste klasse spelen.

Gratis tennisclinic voor jeugd

Op zaterdag 23 juni organiseert tennisvereniging LTV Leusden een gratis tennisclinic voor alle kinderen van basisscholen uit de omgeving van Leusden van 14:00 tot 16:00 uur. De clinic wordt gegeven door ervaren en enthousiaste tennistrainers.

Heren 1 MHCLeusden kampioen 2e klasse

Tijdens de uitwedstrijd tegen Deventer werd MHCLeusden heren 1 afgelopen zondag kampioen van de tweede klasse D. Nadat vorige week de promotie naar de eerste klasse al zeker was konden de heren vandaag het kampioenschap vieren. 

Midzomer Yoga Workshop 21 juni

Midzomer Yoga workshop 21 juni 2018 Kom genieten van een heerlijke Midzomer Yoga workshop.....

We groeten de zon, tanken energie, mediteren en genieten van yoga houdingen die ons vrolijk maken. Als het weer het toelaat is de workshop in de tuin, voor het echte Midzomer gevoel!

Honk- & of Softbal iets voor jou??

Kom honkballen en softballen met jouw vrienden op woensdag 18 april 2018

Familieopstellingen: echte verbinding

Workshop Familieopstellingen: echte verbinding

Latent Talent cursus "Zelfverdediging"

Latent Talent organiseert een cursus ?Zelfverdediging voor jongens en meisjes?. Wilt u dat uw zoon of dochter wat weerbaarder en zelfverzekerder wordt? Dan is een 7 weekse cursus door Jos Boersma van Health & Sportcenter De Welness zeker een aanrader.

Pagina's