Sport lezersnieuws

Afas Leos Heren 1 wint in Weesp

Afgelopen vrijdagavond stond er voor Afas Leos Heren 1 een uitwedstrijd op het programma in Weesp. Oberen Heren 1 was de tegenstander, die tevens op de laatste plaats in de competitie stond.

Spelers uit Den Dolder winnen het Hart-van-Nederlandtoernooi

Op zaterdag 18 november werd het populaire Hart-van-Nederlandtoernooi bij Jeu-de-Boulesclub De Hakhorst te Leusden gewonnen door het team René Scholman en Richard Kramer, leden van Jeu-de-Boules vereniging DOSC uit Den Dolder.

Weer winst voor Leusdense schakers!

Op donderdag 16 november kwam Hoogland 3 op bezoek in Leusden. Nadat een week eerder Hoogland 4 door Leusden 2 was verslagen met 4 ½ - 3 ½, was het aan Leusden 1 om er nog een schepje bovenop te doen. Dat lukte ook. Het werd een 5 ½ - 2 ½ overwinning.

Afas Leos dames 1 neemt de overwinning mee naar Leusden

Vrijdagavond 17 November 2017 werd in Weesp een spannende wedstrijd gespeeld tussen Dames 1 van Oberon en dames 1 van Afas Leos.

Geslaagd Schooltennistoernooi 'Rood' bij LTV Leusden

Afgelopen zaterdag 11 november vond in de tennishal bij LTV Leusden het eerste schooltennistoernooi van Leusden plaats. Alle kinderen tussen 6 en 9 jaar konden zich inschrijven en er waren 30 tennissende deelnemers van diverse Leusdense basisscholen aanwezig.

LHV overtuigend langs Nieuwegein

Deze week stond Nieuwegein op het programma voor de heren 1 van LHV. Na de mindere eerste wedstrijd was LHV gemotiveerd om vandaag voor eigen publiek een sterk optreden te verzorgen.

zie noot redactie

zie noot redactie

G team Antilopen strijden om de G-cup 2017 in Wageningen.

Afgelopen zaterdag speelden 12 G-Teams om de Veluwe-cup.(Korfbal).

Met veel plezier en soms bijzonder professioneel en met veel passie speelden 12 G-teams , afgelopen zaterdag in Wageningen.

Met respect voor ieders handicap.

GV Impala rayonkampioen!

Zaterdag 11 november 2017 werd in Amersfoort de 1e wedstrijd van het seizoen geturnd voor de meisjes in de 3e tot en met de 5e divisie en D1. Dit is traditiegetrouw de Rayonkampioenschappen. Het was een zeer lange dag voor de juryleden en trainsters, maar het was het meer dan waard!

Verlies voor Afas-Leos dames 1

Afgelopen vrijdagavond speelden de dames van Afas-Leos d1 in de Korf tegen AVV Keistad. Het team uit Amersfoort, dat tweede in de poule staat, bleek net te sterk voor de dames van Afas.

Pagina's