Sport lezersnieuws

Open district West kampioenschappen was een groot succes

Britt Huber, Shanti Ruska, Ryer van Erkelens en Milan Molle hebben aan dit toernooi meegedaan.

Shanti en Britt hadden allebei 1 wedstrijd waardoor ze lang moesten wachten voordat ze het veld op konden gaan. Ryer en Milan hadden beide 3 wedstrijden.

LHV maakt het zichzelf moeilijk tegen Hercules

De heren van LHV reisden zondag af naar Den Haag waar de wedstrijd tegen Hercules op het programma stond. De laatste paar wedstrijden van LHV verliepen, mede door een aantal blessures bij vaste krachten, al moeizaam en daarom was de eerste plaats ver buiten bereik geraakt.

Team uit Bergen op Zoom wint Hart-van-Nederlandtoernooi

Het tweede Hart-van-Nederlandtoernooi van het winterseizoen 2017-2018 bij Jeu-de-boulesclub De Hakhorst te Leusden op zaterdag 10 februari 2018 is gewonnen door Tom van der Voort en Charles Gelijn uit Bergen op zoom.

Offday Leusdense schakers.

Donderdag 8 februari speelden de Leusdense schakers van Leusden 1 in Amersfoort tegen Ons Genoegen 1. Het werd een offday, zoals de Leusdense schakers er elk seizoen wel 1 hebben, waardoor ze het henzelf wel telkens weer moeilijk maken in de race om het kampioenschap.

Roda'46 JO15-6 kampioen

Wat was het spannend, de laatste wedstrijd van de wintercompetitie van de jongens O15-6. Gelijkspel zou voldoende zijn om het kampioenschap binnen te halen.

Rechtstreeks kwalificatie voor TTE voor EK Cadetten Taekwondo

Amy Mink en Nilla Broström beiden van Sportschool Marcel van der Poel en Britt Huber van Theo Meijer Sport namen deel aan de Presidentcup cadets Sindelfingen.

Schoolhandbal 2018

Hij komt er weer aan. Het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi. Elk jaar weer strijden scholen met elkaar om te laten zien welke school nu de beste handbalschool is. Dit jaar op 28 februari. Elk jaar staan er vele jongens en meisjes op die dag te handballen van groep 3 tot en met groep 8.

Heren LHV verliezen stevige pot van Najaden

Deze week moesten de heren van LHV tegen de koploper Najaden. De vorige wedstrijd had LHV moeite met het fysieke spel van Najaden. Door veel geblesseerde moesten de heren van LHV beroep doen op oud heren 1 speler René van Garderen en de keeper van het tweede Hugo Jantzen.

"Oranje-leeuwinnen" SV Achterveld MO13-1 kampioen

In navolging van de 'grote' oranje leeuwinnen is na een spannende wedstrijd, waar met 1-0 werd gewonnen werd, SV Achterveld MO13-1 kampioen geworden. In de najaarscompetitie is slechts éénmaal gelijk gespeeld en de overige tien wedstrijden werden in winst omgezet.

Geen nieuwe bekerstunt Leusdense schakers

Op donderdag 2 februari kwam het bekerteam van De Rode Loper uit Utrecht op bezoek in Leusden. De Rode Loper speelt net als Oud Zuylen Utrecht in de promotieklasse, 2 klassen hoger dan Leusden. Leusden moest dus flink z'n best doen om weer voor een sensatie te zorgen. Maar dat mislukte volledig.

Pagina's