Sport lezersnieuws

Omloop Midden Nederland Toerfietstocht

Deze Toertocht wordt al vele jaren georganiseerd door de wielerverenigingen van Huizen, Woerden en Leusden en is daardoor terecht een klassieker. Start je vanuit Leusden voor de langste afstand dan kun je beginnen met een lusje over de Amerongseberg.

Achterveldse KlompenAvond4daagse

13e ACHTERVELDSE KLOMPENAVOND4DAAGSE

Apeleuk Sportief Zomerkamp

Moet je werken deze zomer? Geef je apekop een te gekke zomer bij het Multisport kamp van Monkey Moves! 

Try-out voor taekwondoka’s TTE op Open Windmills

Afgelopen zaterdag hebben Shanti Ruska, Britt Huber, Ryer van Erkelens en Milan Molle meegedaan aan het jeugdtoernooi Open Windmills in Dordrecht.

Poppentheater in Theater De Tuin, met  ‘De Noorderkroon is zoek’

Tim logeert graag bij zijn opa. Nadat opa een slaapliedje heeft gezonden is het tijd om te gaan slapen. Dan verschijnt Koningin Cassiopeia aan Tims bed. Zij heeft hulp van Tim nodig. Ze is haar kroon kwijt. Tim zegt dat ze beter naar de politie kan gaan. Tim ontmoet de kleine beer.

Starreveld, De Adelhart Toorop & Van Dam met ‘Door de nacht klinkt een lied’ in Theater De Tuin

Een voorstelling over drie zangeressen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een joodse jonge vrouw vlucht naar Londen en wordt de stem van Radio Oranje. Een beginnend chansonnière meldt zich aan bij de Kultuurkamer. Een joodse violiste en zangeres zingt in het cabaret van Kamp Westerbork.

Bedrijventennistoernooi bij LTV Leusden

Wordt jouw bedrijf tenniskampioen van Leusden? Op zaterdag 19 mei wordt h?t eerste echte bedrijventennistoernooi van Leusden georganiseerd op de banen van LTV Leusden. Een toernooi met een fantastische prijs ? Kampioen van Leusden 2018.

Poëtisch gooi- en smijtwerk

LEUSDEN - Ruim 40 mensen kwamen zondagmiddag af op de poëtische capriolen van 4 stadsdichters, André van Zwieten, Martijn Adelmund, Harry Oonk en Gerhard te Winkel en hun speciale gasten Kathinka Kreeberg en Marcel Luntungan (zang en gitaar).

Matchbeurs gaat het hele jaar door

Elk jaar in november worden tijdens Matchbeurs Leusden de meest uiteenlopende matches tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven gesloten. Afgelopen jaar waren dit er maar liefst 139. Gedurende het jaar worden deze matches gerealiseerd.

Honderd procent scroe voor team TTE op German Open in Hambu

Milan Molle en Amy Mink hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan German Open in Hamburg.

Pagina's